Bayern München vahvisti keskiviikkona sivuillaan, että kolumbialainen keskikenttäpelaaja James Rodríguez palaa tänä kesänä lainasopimuksensa päättyessä Real Madridiin.

Seuran tiedotteen mukaan James, 27, pyysi itse, että Bayern ei käytä lainasopimuksessa olevaa osto-optiota.

James siirtyi Bayern Müncheniin Real Madridista kahden vuoden lainasopimuksella kesällä 2017. Hän pelasi Bayernissa 67 ottelua, joissa hän teki 15 maalia ja syötti 20. Kolumbian maajoukkuepelaaja voitti Bayernissa kaksi Bundesliigan mestaruutta sekä kertaalleen Saksan Cupin.

– Haluan sanoa isot kiitokset koko seuralle ja kaikille kannattajille, jotka ovat aina tukeneet minua. Vietin kaksi unohtumatonta vuotta Münchenissä ja tunsin aina olevani täällä kuin kotonani, kommentoi James Bayernin tiedotteessa.

Siirtohuhujen mukaan James siirtynee vielä kesän aikana Real Madridista pois. Hänet on yhdistetty mm. Napoliin ja Manchester Unitediin.