Valioliigaseura menettämässä toisenkin tähtensä? – 90 miljoonan kärkimies haluaa Arsenaliin

© Kuva: Getty Images

Crystal Palacen tähtihyökkääjä Wilfried Zaha on kiinnostunut siirrosta Arsenaliin, BBC uutisoi. Zaha on ollut yksi Arsenalin pääkohteista kesän siirtoikkunassa.

Suurimpana esteenä siirron tiellä on Arsenalin pieni siirtokassa, ja Crystal Palacen vaatimat 90 miljoonaa euroa Zahasta.

Arsenal jäi Mestarien liigan ulkopuolelle toisena vuotena peräkkäin, joten manageri Unai Emery voi käyttää uusiin hankintoihin vain 45 miljoonaa puntaa eli noin 50 miljoonaa euroa. Seuran olisi kasvatettava puuttuva osuus siis pelaajamyynneistä.

Toinen ongelma, johon Tykkimiehet saattavat törmätä on Aaron Wan-Bissakan todennäköinen siirto Manchester Unitediin (uutinen). Crystal Palace ei BBC:n tietojen mukaan ole halukas luopumaan kahdesta kulmakivestään saman kesän aikana.