Bayern München tähyilee uutta laitahyökkääjää – Real Madridin huippupelaaja ei herätä kiinnostusta

© Kuva: Getty Images

Bayern München on etsinyt vahvistuksia hyökkäysmiehistöönsä pitkin kesää Arjen Robbenin ja Franck Ribéryn lähdettyä seurasta.

Manchester Cityn Leroy Sanéa sekä Chelsean Callum Hudson-Odoita ollaan yhdistetty vahvasti Allianz Arenan suuntaan, mutta pelaajakauppoja ei ole syntynyt.

Bayern Münchenin päävalmentajalta Niko Kovačilta kysyttiin lauantain lehdistötilaisuudessa, olisiko saksalaisseura kiinnostunut Real Madridin myyntilistalla olevasta Gareth Balesta.

Kovačin vastaus oli tyly ”Ei.”

– Haluaisin minun saksalaisten kollegani [toimittajien] kuuntelevan tarkasti mitä sanon. Hän [Bale] on mahtava pelaaja, kuten muutkin pelaajat jotka ovat erinomaisia pelaajia, Kovač kertoi ennen Bayernin ja Real Madridin välistä ystävyysottelua.

– En voi kertoa pystyisikö hän pelaamaan jossain muualla kuin Real Madridissa, tai pystyisikö hän edes menestymään missään muissa seuroissa. Se on jotain jota en tiedä enkä pysty ennustamaan.

Bayern München voitti ystävyysottelunsa Real Madridia vastaan 3-1-lukemin. Bayernin maaleista vastasivat Corentin Tolisso, Robert Lewandowski sekä Serge Gnabry. Realin ainokaisen teki kesähankinta Rodrygo Goes.