© Kuva:

FC Haka – EIF: Tyly isäntä Tehtaan kentällä

Ykkönen
FC Haka – EIF
Lauantai 27.07. klo 14:00

Ykkösen ylivoimainen sarjakärki toivottaa tervetulleeksi raaseporilaiset vieraansa EIF:in. Mitenkään suurenmoiseen vieraanvaraisuuteen ei EIF voi varautua, sillä FC Haka on tällä kaudella ollut todella tyly vastus kelle tahansa: Haka on menettänyt tällä kaudella kahdesti pisteitä ja nämä ovat olleet maalittomia tasapelejä Oulussa ja Kajaanissa.

Teemu Tainion ja joukkueen suorittamista viikosta toiseen voi vain ihailla. Sarjajohto on tällä hetkellä 10 pistettä ja vain totaalinen sulaminen voi viedä nousun valkeakoskilaisilta. Lauantaina yksi tekijä on luonnollisesti Pirkanmaallakin vallitseva helle, joka voi kuumentaa myös Tehtaan kentän tekonurmea. Tainio on ennakkokommenteissaan ollut järkähtämätön ja todennut, että tästä ottelusta kelpaa vain kolme pistettä. Vaatimustaso säilyy siis menestyksestä huolimatta edelleen korkealla.

EIF on ottanut valmentajanvaihdoksen jälkeen elintärkeät voitot MYPA:sta ja TPV:stä, mutta kotitappio AC Kajaanille oli huonompi referenssi. Erityisesti joukkueen alakerta on haavoittuvainen ja Hakan tasoista joukkuetta vastaan ei hasardeihin olisi varaa ollenkaan. Jos Haka ei sorru mukavoitumiseen, on raaseporilaisilla tiedossa hikinen iltapäivä.

Vetosuositus

Tässä ottelussa on vain yksi suosikki ja onpa tässä myös repsahduksen vaara. Otetaan vetoihin Hakan maaliluvut ja vähintään kolme tehtyä maalia. Vetosuositus on Maaleja yhteensä – Kotijoukkue yli 2.5 maalia kertoimella 1,98.

– Petsipappa –

Lunasta paras tarjous Unibetin kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun FC Haka – EIF ja kohteeseen veto ”Maaleja yhteensä – Kotijoukkue yli 2.5 maalia”. Jos Haka tekee ottelussa vähintään kolme maalia, saat 198 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos Hakan maalimäärä jää korkeintaan kahteen, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.