FC Inter – Bröndby: nähtävää riittää

Eurooppa-Liiga
FC Inter – Bröndby
Torstai 18.07. klo 18:30

FC Inter isännöi tanskalaista Bröndbytä Eurooppa-Liigan ensimmäisen karsintakierroksen toisessa osaottelussa. Joukkueiden välinen tasoero tuli ensimmäisessä ottelussa melko selväksi ja Bröndby lähtee toiseen osaotteluun ratkaisevan tuntuisessa kolmen maalin johdossa. Interin ainoa ilonaihe ensimmäisessä matsissa oli Timo Furuholmin ensimmäisellä jaksolla tekemä vierasmaali ja että tauolle mentiin 1-1 tasalukemissa.

Bröndby paikkasi tuon kauneusvirheen toisella jaksolla ja käytännössä sinetöi tämän parin kohtalon kolmella maalillaan. Sunnuntaina joukkue avasi Tanskan liigakautensa ja oli yhtä lailla vakuuttava kaataessaan Silkeborgin 3-0. Tanskalaisten riveissä pelaava Paulus Arajuuri teki ottelussa maalin. Interiä vastaan toinen osaottelu tulee olemaan luonteeltaan erilainen, sillä tällä kertaa Bröndbyn tärkein tehtävä on säilyttää etumatkansa ja päästä kotiin kaikki pelaajat ehjinä.

FC Interille ei jäänyt vierasottelusta paljoa lapsille kerrottavaa. Joukkue ei luonut liiemmälti maaliodottamaa ja vierasmaalia voi pitää jopa hieman onnekkaana. Puolustus on tuonut haasteita joukkueelle koko kauden ja jos joukkue lähtee aktiivisella taktiikalla vieraspeliin, se voi kostautua lisätakaiskuina. Joka tapauksessa ottelu on joukkueelle tärkeä kokemus. Mika Ojala sai harjoituksissa kolhun ja joutuu jättämään Bröndby-matsin väliin.

Vetosuositus

En usko toisen osaottelun olevan mitään pelailua. Inter lähtee urheasti matkaan ja pelissä tulee riittämään nähtävää. Vetosuositus koskee Bröndbyn maaleja, joita uskon tulevan useampia kuin yksi. Vetosuositus on siis Maaleja yhteensä – Bröndby yli 1,5 maalia kertoimella 1,74.

– Petsipappa –

Näin näet suomalaisjoukkueiden europelit ilmaiseksi!

lähettää RoPS:n, KuPS:n ja HJK:n matsit suorana lähetyksenä ja ilmaiseksi. Seuraa alapuolen ohjeita ja tiedät, miten pääset väijymään pelit.

Ohjeet:

1. Siirry ille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja talleta (saat ensitalletusbonuksen 100€ asti).
3. Siirry TV:n pariin ja voit aloittaa otteluiden katselun.

Huomio: Jokaiseen peliin on myös tarjous vanhoille asiakkaille. Kun betsaat ottelua livenä 5 eurolla, saat automaattisesti 5€ ilmaisvedon.