Huipputoppari paljasti hylänneensä Juventuksen ja Manchesterin seurojen tarjoukset siirtyäkseen Internazionaleen – ”Conte on kuin Simeone”

© Kuva: Getty Images
Perjantaina La Ligassa Alaves - Leganes! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Diego Godín siirtyi ilmaisella siirrolla Internazionaleen heinäkuun alussa.

33-vuotiaan uruguaylaistopparin Internazionale-siirto oli julkinen salaisuus läpi kevään. Godínin sopimus Atléticon kanssa päättyi, eikä Atlético tarjonnut Godínille topparia miellyttävää jatkosopimusta ja uruguaylainen päätti vaihtaa maisemaa.

Godín kertoi Gazzetta dello Sportille hylänneensä Juventuksen, Manchester Unitedin ja Manchester Cityn tarjoukset ennen siirtoaan Interiin.

– Vuosi sitten Juventus ja Manchester United tekivät minulle tarjoukset. Vuotta aiemmin Manchester City oli kiinnostunut ja teki tarjouksen. Silloin minulla oli kuitenkin sopimus Atléticon kanssa, enkä halunnut lähteä.

– Tällä kertaa kyseessä oli erilainen tilanne, koska minulla päättyi sopimus. Yksikään kolmikosta ei onnistunut vakuuttamaan minua samalla tavalla kuin Inter, Godín kertoi.

Godínin mielestä Interin päävalmentaja Antonio Conte muistuttaa paljon Godínia seitsemän ja puolen vuoden ajan valmentanutta Diego Simeonea.

– Conte muistuttaa minua paljon Simeonesta. He elävät jalkapalloa samanlaisella intohimolla, keskittyvät yksityiskohtiin ja saavat kaikki irti pelaajistaan. Conte vaikuttaa ihmiseltä, jolle asiat ovat hyvin selviä. Hän tietää, mitä haluaa ja menee suoraan asiaan. Pelaajalle se on ideaalista.

» Serie A:n huippujoukkueiden kaikki ottelut Ruudusta!

Perjantaina La Ligassa Alaves - Leganes! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!