Jättääkö Manuel Neuer Bayern Münchenin? – agentti: ”Jatkosopimus ei ole ainoa vaihtoehto”

© Kuva: Getty Images
Mestarien Liigan avauksessa Napoli vs Liverpool! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Manuel Neuer on edustanut Bayern Münchenia kahdeksan vuoden ajan.

33-vuotias maalivahti on voittanut Bayernissa kaikki mahdolliset pokaalit, mutta viimeisten vuosien aikana Bayernilla on ollut suurenmoisia ongelmia edetä Mestarien liigan finaaliin.

Bayernin viimeisin kerta Mestarien liigan finaalissa on kuuden vuoden takaa, jolloin seura kukisti finaalissa Dortmundin maalein 2-1.

Neuerin pelaaja-agentti Thomas Kroth sanoi epäsuorasti Suddeutsche Zeitungin haastattelussa, että vahti saattaisi olla valmis poistumaan Bayernista, jos seura ei vahvistu riittävän hyvin.

– Neuer haluaa voittaa ensi kesän EM-kisat ja Mestarien liigan. Hän on orientoitunut voittamaan. Mielestäni esimerkiksi Valioliigan kärkinelikko on jo huomattavasti tasokkaampi kuin Bayern. Bayernin kokoonpano ei ole tällä hetkellä valmis vastaamaan Neuerin tavoitteita, Kroth totesi.

– Sitten, kun Neuer huomaa, että Bayern vahvistaa kokoonpanoaan ja vastaa hänen toiveisiinsa, ovat asiat erilaisia. Hän ei halua lopettaa uraansa kesällä 2021. Hänen on nyt päätettävä, miten hän aikoo jatkaa uraansa. Jatkosopimuksen allekirjoittaminen ja uran päättyminen Bayernissa on luonnollinen vaihtoehto, mutta se ei ole ainoa vaihtoehtomme.

Mestarien Liigan avauksessa Napoli vs Liverpool! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!