Kahden maalin Lassi Lappalainen tyytyväinen MLS-debyyttiinsä: ”Olin hieman yllättänyt avauksen paikasta”

© Kuva: Getty Images

Lassi Lappalainen teki hänen ensimmäiset maalinsa MLS:ssä lauantain ja sunnuntain välisenä yönä, kun hän pelasi ensimmäisen ottelunsa Montreal Impactin riveissä.

20-vuotias suomalaishyökkääjä liittyi kanadalaisseuraan puolen vuoden mittaisella lainasopimuksella vasta tällä viikolla. HJK:sta Serie A -seura Bolognaan siirtynyt Lappalainen yllättyi, kun hänet nimettiin saman tien joukkueensa avaukseen.

– Se oli huippuottelu, Lappalainen kommentoi Montreal Impactin virallisilla nettisivuilla.

– Oli hienoa nähdä katsojat seisomassa ja taputtamassa kun minut otettiin vaihtoon. Olin hieman yllättänyt avauskokoonpanon paikasta, mutta olen harjoitellut hyvin ja olin pelikunnossa ottelua varten.

– Joukkuetoverini auttoivat myös hyvin paljon ja se syöttö jonka sai ensimmäiseen maaliini tuli suoraan jalkaan, Lappalainen kuvaili tyytyväisenä.

Lappalainen, joka nimettiin ottelun parhaaksi pelaajaksi, otettiin vaihtoon vasta 82. minuutilla. Montrealin suomalaispuolustaja Jukka Raitala pelasi puolestaan täydet 90 minuuttia.

Montreal Impact kohtaa seuraavassa sarjaottelussaan Colorado Rapidsin, jonka jälkeen joukkue kohtaa Cavalry FC:n Kanadan Mestaruusturnauksen välierissä.