Man Unitedin Marcus Rashford kommentoi Jesse Lingardin kohuvideota: ”Se oli virhe”

© Kuva: Getty Images

Manchester Unitedin hyökkääjä Marcus Rashford, 21, on ESPN:n mukaan kommentoinut joukkuekaveri Jesse Lingardin, 26, hiljattain julkaisemaa kohuvideota.

Lomaillessaan Rashfordin kanssa Miamissa Lingard kuvasi somevideon, jolla näkyy, kuinka kaveriporukkaan kuuluva Jamal Branker rakastelee tyynyä.

Video on herättänyt kritiikkiä Unitedin kannattajien keskuudessa, koska monen mielestä se asetti koko seuran ikävään valoon. Rashford sanookin suoraan, ettei sitä olisi pitänyt julkaista.

– En ole puhunut siitä managerin kanssa. Mitä itse sitä näin, ihmisten on ymmärrettävä, että hän oli nauttimassa lomastaan ja että se oli virhe. Ei oikeastaan ole paljon muuta, mitä voin siitä sanoa, Englannin maajoukkuemies toteaa.

Rashford solmi tänä kesänä viiden vuoden jatkosopimuksen Unitedin kanssa. Hänen mukaansa joukkueessa on tällä hetkellä positiivinen tunnelma.

– Tiedämme, ettei viime kausi ollut riittävän hyvä, mutta olemme jättäneet sen taaksemme. Olemme tehneet töitä kovemmin kuin koskaan saadaksemme asiat kohdalleen.


EL CLÁSICO – 50€ LISÄVOITTO

1. Avaa pelitili Betsafelle.
2. Aktivoi 100% talletusbonus ja talleta vähintään 20€.
3. Lyö 1€ ennakkoveto Barcelonan tai Real Madridin 1×2-voitosta.

Saat joukkueesi voittaessa 50€ lisävoiton!