Mauricio Pochettino paljasti: Ei poistunut kotoaan kymmeneen päivään UCL-finaalin jälkeen – vertasi vuoden 2002 MM-kisoihin

© Kuva: Getty Images
Jatkaako SJK voittoputkeaan lahtelaisten kustannuksella? Käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!

Tottenham eteni viime kaudella sensaatiomaisesti Mestarien liigan finaaliin pudottaen pudotuspeleissä niin Dortmundin, Manchester Cityn kuin niin ikään sensaatiomaisen kauden pelanneen Ajaxin.

Finaalissa Liverpool oli kuitenkin parempi maalein 2-0.

Tottenhamin päävalmentaja Mauricio Pochettino kertoi Evening Standardin haastattelussa, kuinka vaikeaa finaalitappiosta selviytyminen oli.

– Valmistauduimme finaaliin kolmen viikon ajan ja se oli huimaa aikaa. Myöhemmin olimme niin pettyneitä, koska pääsimme niin lähelle. Minun oli päästävä kotiin. Menin Madridista Barcelonaan junalla finaalin jälkeisenä päivänä. Olin kymmenen päivää kotona, enkä halunnut mennä ulos. Se oli hyvin vaikeaa, koska olimme päässeet niin lähelle glooriaa, Pochettino totesi.

Pochettino vertasi tunnetta MM-kisoista putoamiseen vuonna 2002.

– Yritin pelata golfia muutama päivä finaalin jälkeen, mutta löin vain palloja ilman sen suurempaa ideaa. Se oli mahdotonta. Perheeni yritti kannustaa minua, mutta he olivat yhtä pettyneitä kuin minä. Vertaan sitä MM-kisoihin 2002, kun hävisimme Englantia vastaan ja pelasimme Ruotsin kanssa tasan ja jäimme alkulohkoon. Ne ovat kaksi urani pahinta hetkeä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Jatkaako SJK voittoputkeaan lahtelaisten kustannuksella? Käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!