Maurizio Sarri aloittaa muutostyöt Juventuksessa – argentiinalaistimantin paikka hionnassa

© Kuva: Getty Images

Juventus kohtaa keskiviikon harjoitusottelussa Internazionalen, ja italialaismedia on luonnollisen kiinnostunut kommenteista joukkueiden sisältä. Suurimman tilan on toistaiseksi saanut torinolaisten valmentaja Maurizio Sarri.

Napolista Chelsean kautta Juveen saapuneen luotsin ryhmä on niin täynnä isoja nimiä, että kenen tahansa roolin muutos aiheuttaa keskustelua. Sarrin ensimmäinen iso linjaus tässä mielessä on Paulo Dybalan asema kentällä. Argentiinalainen nähtiin viime kaudella usein oikealla laidalla.

– Mielestäni hän voi pelata ”valeysinä” varsin vaivattomasti. Toisaalta voimme pelata myös muodossa 4-3-1-2, jolloin hän nousee oikeanpuoleiseksi hyökkääjäksi.

Keskiviikon joukkueiden väliset kohtaamiset tuskin koskaan ovat aivan tavallisia jalkapallo-otteluita, mutta Sarri näkee Aasian olosuhteiden muokkaavan tilannetta edelleen.

– Emme tule näkemään perinteistä Juve-Inter -ottelua, sillä näissä lämpö- ja kosteusolosuhteissa kumpikaan tuskin pystyy esittämään parastaan.

Joukkueen kapteenisto nousi esiin myös.

Giorgio Chiellini tulee olemaan kapteenimme, tästä on sovittu Gianluigi Buffonin kanssa. Jos Giorgio ei ole kentällä saa nauhan seuraavaksi eniten pelannut, eli Leonardo Bonucci.

International Champions Cupin ottelu Juventus-Internazionale pelataan keskiviikkona, kello 14.30 Suomen aikaa.

Päivitetty 23.7.2019 klo 19.26: Ottelun tarkempi ajankohta


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.