Napolin seurapresidentti kritisoi Real Madridia mahdollisen pelaajahankintansa suhteen – ”Emme hyväksy niitä ehtoja”

© Kuva: Getty Images

James Rodríguez on herättänyt Napolin ja Atléticon kiinnostuksen.

Napolin seurapresidentti Aurelio De Laurentiis paljasti julkisesti medioille, ettei seura aio suostua Real Madridin asettamiin ehtoihin siirron suhteen. Napoli olisi tiettävästi halukas lainaamaan Jamesin alkavaksi kaudeksi ja ottamaan mukaan osto-option.

Real Madrid tarvitsee kuitenkin siirtosumman Jamesista rahoittaakseen mahdollista Paul Pogban siirtoa. Pogba ja ranskalaisen agentti Mino Raiola ovat kertoneet Pogban halusta siirtyä pois Manchester Unitedista.

Real Madrid haluaa Napolilta noin 45 miljoonaa euroa Jamesista. Real Madrid ei haluaisi myydä Jamesia Atléticolle, mutta James haluaisi siirtyä ennemmin Atléticoon kuin Napoliin.

– Emme suostu Real Madridin asettamiin ehtoihin. James haluaa siirtyä Napoliin, mutta meillä on jo valmiiksi tarpeeksi vahva joukkue. Olemme valmis tekemään taloudellisen uhrauksen Jamesin eteen, mutta vaadimme, että Real Madrid tulee lähemmäs ehtojensa kanssa, De Laurentiis totesi italialaislehdistölle.

Espanjalaismedioiden mukaan James olisi pysäyttänyt neuvottelut Napolin kanssa siirtyäkseen Atléticoon.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.