Veikkausliiga
SJK – VPS
Lauantai 13.07. klo 17:00

Lauantaina on jälleen Pohjanmaan derby, jossa paikasta kuuden joukossa kynsin ja hampain taisteleva SJK isännöi kauden pahinta kriisijoukkuetta, valmentajaakin vaihtanutta VPS:ää. SJK:lla voitot ja tappiot tuntuvat seuraavan toisiaan, kun taas tällä hetkellä VPS:llä on tuskaa yltää edes tasapeleihin – voitoista puhumattakaan. Sen voittosarake näyttää neljäntoista pelin jälkeen edelleen nollaa.

SJK ei voinut Ilvekselle edellisellä kierroksella oikein mitään. Kontrolloitujen hyökkäysten aikaansaaminen oli hyvin vaikeaa ja kun Ilves hyödynsi paikkansa, ei ottelusta jäänyt mitään jossiteltavaa. Parannettavaa siis jää ja derbyottelussa pisteitä ei saa menettää. SJK:n akilleen kantapää on edelleen maalinteko sekä maalien mahdollistavien laadukkaiden paikkojen luominen. Denys Oliynyk on vastuussa lähes puolesta seinäjokisten maaleista.

VPS teki sen mitä on odotettu: Petri Vuorisen aika joukkueen peräsimessä on ohi. Viimeinen pisara oli tappio alakertaa VPS:n lailla miehittävälle KPV:lle. On kuitenkin epäselvää, muuttuuko VPS:n pelityyli paljoakaan, sillä Vuorisen korvaava Christian Sund kuului tämän valmennustiimiin. Derbyissä on tietysti aina oma klanginsa, mutta jotenkin VPS:n yhtäkkinen piristyminen tämän valmentajanvaihdon seurauksena ei tunnu todennäköiseltä.

Vetosuositus

SJK on tällä kaudella ollut vaikea veikattava – toivottavasti tämä trendi ei jatku tällä erää. Vetosuositus on kotivoitto: SJK voittaa ottelun kertoimella 1,80. Joka tapauksessa on mielenkiintoista nähdä, miltä VPS näyttää Sundin komennossa.

– Petsipappa –

Lunasta paras tarjous in kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun SJK – VPS ja kohteeseen veto ”SJK voittaa ottelun”. Jos SJK voittaa ottelun, saat 180 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelu päättyy tasan tai VPS voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 100€ RISKITÖN VETO” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 200% talletusbonus” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]