Vahvistus: HJK:n seuraava mahdollinen vastustaja Mestarien liigan karsinnoissa selvillä

© Kuva: Juha Tamminen

HJK:n seuraava mahdollinen vastustaja Mestarien liigan karsinnoissa on selvillä.

Helsinkiläiset kohtaavat karsintojen toisella ottelukierroksella Belgradin Punaisen Tähden. Jos Toni Koskelan miehistö onnistuu kaatamaan serbialaisseuran, heitä vastaan asettuu kolmannella kierroksella walesilaisen The New Saints FC:n ja tanskalaisen FC Kööpenhaminan välisen otteluparin voittaja.

Mestarien liigan kolmas karsintakierros tullaan pelaamaan 6.-7. ja 13. elokuuta.

Jos HJK häviää karsintaottelunsa Belgradin Punaista Tähteä vastaan, pääsee se yrittämään onneaan vielä Eurooppa-liigan karsintojen puolella. Siellä heitä vastaan asettuu joko Puolan mestari Piast Gliwice tai latvialainen Riga FC.