Ari ”Zico” Hjelm latasi suorat sanat Veikkausliigan otteluohjelmasta: ”Sillä on aivan h*lvetin iso merkitys”

© Kuva: Juha Tamminen

Jalkapallolegenda Ari Hjelm järkyttyi Veikkausliigan runkosarjan päätöskierroksen otteluohjelmasta. Pelit jakautuvat kahdelle pelipäivälle (lauantaille ja sunnuntaille) ja yhtenäisistä alkamisajoista ei ole tietoakaan.

Asia on herättänyt närkästystä sosiaalisessa mediassa, ja muun muassa KuPS-kapteeni Petteri Pennanen avautui asiasta. Veikkausliiga lienee ensimmäinen sarja, jonka päätöskierros ei ole yhtenäinen, vaikka nyt puhutaankin ”vain” runkosarjasta.

– Ehdottomasti väärin, ehdottomasti väärin, Hjelm manailee turhautuneena SuomiFutis-sivustolle.

– Kyllä kaksi viimeistä kierrosta pitää pelata samaan aikaan. Sillä on aivan helvetin iso merkitys. Se elävöittää sitä pelaamista heti. En todellakaan ymmärrä, mitä jonkun päässä on liikkunut. En tiedä kuka noita ohjelmia oikein tekee? Ennenkin ollut ongelmia, mutta nyt niitä vasta on. Ei päätä eikä järkeä, Hjelm tuhahtaa.

Eniten otteluohjelmalla on vaikutusta taistelussa kuudennesta sijasta. Mikäli SJK häviää KuPS:lle lauantaina, voi IFK Mariehamn tyytyä maalieronsa turvin vain tasapeliin FC Lahden vieraana sunnuntaina. Jos pelit olisivat olleet yhtä aikaa, saarelaisilla ei olisi käytännössä ollut mahdollisuutta varmisteluun samasta sijasta taistelevaa Lahtea vastaan. Tämä on kuitenkin vielä pelkkää jossittelua.

– Vanhana kunniakapteenia en ymmärrä tämmöistä, Hjelm päättää.

Veikkausliigan runkosarjan päätöskierros:

Lauantai

15.00 KPV – FC Honka
16.00 SJK – KuPS
17.00 Ilves – FC Inter
17.00 VPS – HIFK

Sunnuntai

17.00 Lahti – IFK Mariehamn
18.30 HJK – RoPS

Jesse Happonen

KUPSILLA KUUMAT PAIKAT KOTONA – MARKKINA ON SEKAISIN KUIN SEINÄKELLO!