Championship
Cardiff – Huddersfield
Keskiviikko 21.08. klo 21:45

Keskiviikkona Valioliigasta keväällä pudonneet Cardiff ja Huddersfield yrittävät saada otetta olemiseen Championshipissä. Cardiffin kauden alkua voi sanoa vaisuksi, kun taas Huddersfieldillä on jo katastrofin ainekset ilmassa. Tämä ottelu on molemmille elintärkeä, ettei katastrofinappulaa tarvitsisi vielä painaa.

Cardiff on ollut vierasotteluissaan vaikeuksissa. Sunnuntaina sarjan putoamiskamppailuun ennusteltu Reading niittasi Neil Warnockin suojatit maan rakoon. Cardiff oli yritteliäitä isäntiä vastaan täysin köysissä ja tähän peliin on löydettävä uusia ideoita. Joukkue näytti kaikelta muulta paitsi Valioliigaan palaajalta – mutta Cardiffin tilanne on vielä ihan ok verrattuna Huddersfieldiin.

Jan Siewert sai pakata kamppeensa perjantain kotitappion jälkeen Fulhamille ja Mark Hudson hoitaa keskiviikkona valmentajan tehtäviä. Huddersfield on viimeisestä 19 ottelustaan voittanut ainoastaan yhden ja sen taival näyttää tällä hetkellä todella kivuliaalta. Terrierien valioliigakausi oli niin surkea, että siitä näyttää jääneen päälle melkoinen putoamiskrapula. Championship osaa pahimmillaan olla todella armoton sarja Valioliigasta pudonneille joukkueille.

Vetosuositus

Cardiff on kahdesta alakuloisesta joukkueesta vähemmän pihalla ja uskon sen olevan kotona vahvoilla. Huddersfieldin tilastot näyttävät niin surkeilta, että isäntiä voi pitää nahkeasta alusta huolimatta vahvana ennakosuosikkina. Niinpä vetosuositus on Cardiff voittaa ottelun kertoimella 2,05.

– Petsipappa –

Lunasta paras tarjous in kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun Cardiff – Huddersfield ja kohteeseen veto ”Cardiff voittaa ottelun”. Jos Cardiff voittaa, saat 205 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelu päättyy tasan tai Huddersfield voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 100€ RISKITÖN VETO” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 200% talletusbonus” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]