Cristiano Ronaldolta koskettava puhe Lionel Messille – jopa Uefan puheenjohtaja taputti puheenvuorolle: ”En tiedä onko tällaista tapahtunut koskaan aiemmin”

© Kuva: Getty Images

Torstaina palkittiin viime Mestarien liiga -kauden parhaita Monacossa. Paikalla oli totta kai viime vuodet jalkapalloa hallinneet jättiläiset Lionel Messi sekä Cristiano Ronaldo.

Messi ja Ronaldo ovat kieltämättä jättäneet jälkensä jalkapallohistoriaan. Jokaisella jalkapalloa seuraavalla on mielipide siitä, kumpi heistä on maailman paras. Se kertokoon omaa kieltänsä kahden huippupelaajan jäljestä jalkapallon historiaan.

Ronaldo siirtyi reilu vuosi sitten Juventukseen. Samalla Messin ja Ronaldon kiihkeä taistelu paremmuudesta päättyi La Ligassa. Torstaina Ronaldo piti upean puheenvuoron Monacossa Uefan järjestämässä tilaisuudessa. Ronaldo ja Messi istuivat vierekkäin seuraamassa palkintojenjakoa.

– Olemme jakaneet tämän lavan 15 vuoden ajan, minä ja hän. En tiedä onko tällaista tapahtunut koskaan aiemmin jalkapallossa. Samat kaksi kaveria koko ajan, Ronaldo aloitti ja puhui koko ajan Messiin katsoen.

– Se ei ole helppoa, kuten tiedät. Totta kai meillä on hyvä suhde, vaikka emme ole käyneetkään illallisella, ainakaan vielä, mutta toivottavasti tulevaisuudessa, Ronaldo totesi.

Samaan aikaan kamera nappasi Uefan puheenjohtaja Aleksander Čeferinin kuviin, joka alkoi taputtaa Ronaldon puheenvuorolle.

– Ikävöin toki pelaamista Espanjassa. Meillä oli tämä kaksintaistelu, joka on kestänyt 15 vuoden ajan. Hän puski minua eteenpäin, ja minä häntä. On hienoa olla osa jalkapallohistoriaa. Minä olen siellä ja totta kai hän (Messi) on myös siellä, Ronaldo sanoi.

Tällä kertaa Ronaldo ja Messi jäivät toiseksi, kun Uefan vuoden miespelaajaksi valittiin Liverpoolin toppari Virgil van Dijk. Messi sen sijaan valittiin Mestarien liigan viime kauden parhaaksi hyökkääjäksi.

Jos et näe alla olevaa videota, voit katsoa sen tästä.