FC Inter -ikoni vaatii jatkosopimuksia seuran tähtipelaajille: ”Kysyin häneltä, että ”vieläks riittää”, mutta hän on todistanut kaikille”

© Kuva: Juha Tamminen

FC Interin neljän ottelun voittoputki katkesi viime viikonloppuna Kuopion Palloseuran vieraana. Perjantaina sarjakakkonen kohtaa sarjataulukon keskikastissa vahvasti taistelevan Helsingin IFK:n.

Inter-ikoni Severi Paajasen mielestä ottelu kuuluu niihin, joista pitää ottaa täydet kolme pistettä.

– Ehdottomasti. Ei kahta kysymystäkään, jos kirkkaimmasta pelataan. En usko helppoon peliin. Kolme pinnaa on kuitenkin vähintä, mitä voi odottaa, Paajanen toteaa SuomiFutis-sivustolle.

Entinen keskikenttäpelaaja on ollut mielissään turkulaisseuran paluusta mitalikamppailuun
muutaman vuoden korpivaelluksen jälkeen. Hän nostaa uudelle nousulle tärkeimmäksi tekijäksi valmennuksen.

– Tuntuu, että balanssi on löytynyt tekemiseen. Ei haettu heti kuuta taivaalta. Luotiin oma
yhtenäinen juttu. Ei vaihdettu koko konseptia heti parin tasurin jälkeen, vaan tehtiin suunnitelma, jota noudatetaan. Seura on tehnyt järkeviä hankintoja ja taustalla on pitkäjänteistä työtä, Paajanen summaa.

Hänen vanhat pelikaverinsa Timo Furuholm ja Mika Ojala ovat myös onnistuneet paremmin kuin viime kaudella.

– Furkka ja Moukku ovat saaneet uutta energiaa. Heillä on nyt se tietty tasapaino arjessa, eikä tarvitse yksin kantaa vastuuta. Nyt he ovat saaneet tehdä asioita, joita heidän kuuluu tehdä.

Kolmesti parhaaksi keskikenttäpelaajaksi valitun Ojalan nykyisessä sopimuksessa on optio ensi kaudesta. Furuholm puolestaan kirjoitti viime lokakuussa yksivuotisen sopimuksen. Paajanen antaisi jo näillä näytöillä hänelle jatkosopimuksen.

– Ehdottomasti. Ei kahta kysymystäkään tämän hetkisen Furuholmin kohdalla, jos paikat kestää ja kantaa vastuuta noin hyvin. Hän on alkanut syöttelemäänkin maaleja, Paajanen naurahtaa.

– Furkkaa on ollut ilo katsoa. Vähän jopa kyseenalaistin alkukauden otteita ja kysyin häneltä itseltään, että ”vieläks riittää”, mutta kyllä hän on todistanut kaikille sen homman edelleen toimivan.

Furuholm on iskenyt tällä kaudella seitsemän osumaa ja syöttänyt kolme. Ojalan tehot ovat puolestaan jääkiekkotermein 4+7.

Perjantain ottelu alkaa klo 18.30.

Jesse Happonen


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.