© Kuva:

Frankfurt – Flora: Markkinoita vastapalloon maalimäärässä

Eurooppa-Liiga
Frankfurt – Flora
Torstai 01.08. klo 21:30

Eintracht Frankfurt isännöi tallinnalaista Floraa Eurooppa-Liigan karsinnan toisessa osaottelussa. Frankfurt johtaa vierasottelunsa jälkeen paria 1-2, joten se etenee seuraavalle kierrokselle, ellei Flora tee jättiyllätystä torstaina. En odota tallinnalaisten yltävän ihmetekoihin, mutta yksi pikku vetoidea tähänkin otteluun mahtuu.

Frankfurt ei päässyt kävelemään isäntien yli, mutta hallitsi palloa melko suvereenisti ja oli niskan päällä myös maalipaikoissa. Voitto oli melko lailla ansaittu, mutta saksalaisten alakerta ei ollut vielä tässä vaiheessa kautta varmimmillaan, joten Florakin pääsi maalin makuun – vaikkei sen hyökkäystyöskentely millään lailla vakuuttanutkaan. Tappio tarkoittaa, että vieraissa pitäisi yrittää kaiken uhallakin jotain.

Floran pakkotilanne tietää myös Frankfurtille paikkoja ja kaikella todennäköisyydellä se pääsee myös näitä paikkojaan hyödyntämään. On kuitenkin mahdollista, että Flora ei enää vieraissa pääse yrityksestä huolimatta tarpeeksi tonteille, eikä tämän ottelun maaliodottama nyt sentään ihan taivaisiin nouse, vaikka vetomarkkinat niin kuvittelevatkin.

Vetosuositus

On myöskin täysin mahdollinen skenaario, että Frankfurtin varmistettua lopullisesti jatkopaikan ottelu menee pelailuksi. Siihen nähden 4.5 maalin totals-raja tuntuu hyvin korkealta, joten suosittelen yrittämään pikkunättinä vetona underia. Vetosuositus on siis Ottelussa alle 4.5 maalia kertoimella 1,98.

– Petsipappa –

Lunasta paras tarjous Unibetin kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun Frankfurt – Flora ja kohteeseen veto ”Ottelussa alle 4.5 maalia”. Jos ottelussa tehdään enintään neljä maalia, saat 198 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelussa tehdään vähintään viisi maalia, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.