Helsingin Jalkapalloklubin laitapuolustaja Kevin Kouassivi-Benissan siirtyy loppukauden mittaisella lainasopimuksella Rovaniemen Palloseuraan.

Kuusivuotiaasta asti HJK:ta edustanut Kouassivi-Benissan, 20, debytoi seuran edustusjoukkueessa viime kaudella. Tähän mennessä hän on esiintynyt Klubin ykkösmiehistössä 17 kertaa. HJK:n kakkosjoukkueen, Klubi 04:n, paidassa Kouassivi-Benissan on pelannut 52 ottelua.

Kouassivi-Benissan ja HJK solmivat alkuvuodesta jatkosopimuksen, joka kattaa tämän ja seuraavan kauden sekä sisältää option vuodesta 2021.

– Kevin osoitti harjoituksissa olevansa luottamuksen arvoinen. Hän ei tullut tänne hengailemaan, vaan kilpailemaan pelipaikasta ja tekemään hommia joukkueen eteen, kommentoi RoPS:n päävalmentaja Pasi Tuutti seuran tiedotteessa.

– Kevinin multiosaaminen tietenkin auttaa meitä meidän kapean rosterin kanssa. Hän pystyy pelaamaan sekä keskikentän laidassa että puolustuslinjassa.

– Kevinin myötä meillä on mahdollisuus miettiä laitapelaamista eri tavalla sekä puolustus- että hyökkäyssuuntaan. Hän pystyy tuomaan meidän hyökkäyspeliin paljonkin lisävariaatioita.

Aiemmin tällä viikolla HJK:n 18-vuotias keskikenttäpelaaja Otto Ollikainen lähti lainalle Ykköseen Turun Palloseuraan.

Artikkelia muokattu 2.8.2019 klo 19.07: Lisätty Tuutin kommentit.

SOPIMUSUUTISIA: Kevin Kouassivi-Benissan siirtyy loppukaudeksi Rovaniemen Palloseuraan.

#RoPS #HJK #Veikkausliiga

rops.fi/seura/rops-ry/…