HJK:n keskikentän lupaus lainalle Ykköseen – diilissä mukana liigaoptio

© Kuva: Juha Tamminen

Helsingin Jalkapalloklubin keskikenttäpelaaja Otto Ollikainen siirtyy loppukauden mittaisella lainasopimuksella Ykkösessä pelaavaan Turun Palloseuraan.

Lainasopimuksessa on mukana liigaoptio, joka takaa sen, että Ollikainen, 18, pelaa TPS:ssa myös ensi kaudella, jos joukkue nousee Veikkausliigaan.

TPS kertoo tiedotteessaan, että Ollikainen on sen viimeinen lisäys tämän kauden pelaajistoon.

Ollikainen debytoi HJK:n edustusjoukkueessa viime vuonna, mutta tällä kaudella hänen vastuunsa ykkösmiehistössä on jäänyt vähäiseksi. Viime kaudellakin hän pelasi pääasiassa HJK:n reservijoukkueessa Klubi 04:ssä, joka tippui täksi kaudeksi takaisin Kakkoseen. Viime kaudella pelejä kertyi Ykkösessä 23 kappaletta, tällä kaudella Ollikainen on pelannut Kakkosessa kymmenen ottelua.

– Otto oli harjoituksissamme mukana ensimmäisen kerran tiistaina, ja ensivaikutelma oli kaikin puolin erittäin positiivinen. Hän liittyi iloisella mielellä rinkiin mukaan ja otti heti paikkansa, kommentoi TPS:n päävalmentaja Tommi Pikkarainen seuran tiedotteessa.

– Otto on erittäin nuori pelaaja vielä, eikä tietenkään valmis, mutta kyllä pelilliset ominaisuudet vakuuttivat. Hänellä on erinomainen pelikäsitys ja tekniikka kohdallaan. Hän pystyy pelaamaan tasapainoisesti molempiin suuntiin, mutta ehkä hän on ominaisuuksiltaan enemmän jopa keskikentän pohjan pelaaja.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.