HJK:n naisten liigajoukkueen päävalmentaja vaihtuu

© Kuva: Juha Tamminen
Mestarien Liigan avauksessa Napoli vs Liverpool! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Helsingin Jalkapalloklubin naisten liigajoukkueen päävalmentaja vaihtuu.

Kesästä 2016 lähtien joukkuetta luotsannut Joonas Rantanen ei jatka tehtävässään enää tämän kauden jälkeen. Uutena päävalmentajana aloittaa marraskuussa Jonne Kunnas, joka on toiminut kaksi edellistä vuotta seurassa talenttivalmentajana. Kunnas on ollut talenttivalmentajana myös liigajoukkueen valmennustiimissä mukana.

Hän on ollut pitkään mukana myös eri maajoukkueiden valmennustiimeissä. Viime vuonna Kunnas oli mukana 01-syntyneiden maajoukkueessa, joka pääsi EM-kisoissa välieriin ja sitä kautta ikäluokan MM-kisoihin. Kunnas on suorittanut UEFA A -valmentajatutkinnon.

HJK julkistaa muun valmennusryhmän myöhemmin syksyllä.

Klubi lähtee ensi kuussa alkavaan Naisten liigan ylempään loppusarjaan viiden pisteen johdossa. Muut joukkueet ylemmässä loppusarjassa ovat Honka, TiPS, Åland United, KuPS ja JyPK.

Mestarien Liigan avauksessa Napoli vs Liverpool! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!
Edellinen artikkeliFutislegenda puhui värikkäästä menneisyydestään: ”Vierailisin Escobarin luona vankilassa tänään, huomenna ja aina”
Seuraava artikkeliEnglantilainen perinneseura suljettiin sarjasta – omistajan kommentit paljastivat, kuinka huonoissa käsissä seura oli