© Kuva: Getty Images

Huddersfield – Fulham: Laadukkaampi Fulham suosikkina

Championship
Huddersfield – Fulham
Perjantai 16.08. klo 21:45

Championshipissä käydään perjantaina Valioliigasta pudonneiden taisto: Fulham vierailee Huddersfieldissä. Elämä Championshipissä ei ole Valioliigavisiitin jälkeen aina herkkua ja molemmat joukkueet ovat saaneet kokea tämän kantapään kautta. Erityisesti katastrofaalisen viime kauden pelanneet isännät ovat tällä hetkellä huonossa jamassa.

Huddersfield on viimeksi voittanut kilpailullisen ottelun lähes puoli vuotta sitten, kun helmikuun lopussa joukkue kaatoi Wolvesin. Championshipissä tuli viime viikonloppuna avauspiste, vaikka QPR ottelussa parempi olikin. Viikolla tuli lähtö EFL cupista ykkösliigan Lincolnin toimesta. Kaiken lisäksi taitava keskikenttämies Aaron Mooy lähti lainalle Brightoniin. Kaiken kaikkiaan asiat eivät nyt tunnu oikein luistavan.

Fulhamin kausi Valioliigassa oli isojen satsausten jälkeen suunnaton pettymys. Joukkue yrittää nyt ponnistaa takaisin parrasvaloihin, mutta se ei ole ikinä helppoa. Alexandar Mitrovicin johtama hyökkäys on Championshipin tasolle laadukas ja sen varaan Fulham laskee paljon. Sarja-avaus Barnsleytä vastaan ei häikäissyt, mutta Blackburn-voitossa joukkue oli ylöspäin hyvässä lyönnissä.

Vetosuositus

Odotan Huddersfieldin vaikeuksien jatkuvan tällä kaudella. Laadukkaampi Fulham on vieraissakin suosikki ja saa tipsin: vetosuositus on Fulham voittaa ottelun kertoimella 2,60.

– Petsipappa –

Lunasta paras tarjous in kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun Huddersfield – Fulham ja kohteeseen veto ”Fulham voittaa ottelun”. Jos Fulham voittaa, saat 260 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelu päättyy tasan tai Huddersfield voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.