Jesse Jorosen Brescia avaa Serie A:n kautensa vieraspeleillä: ”Ei varaa enää koikkelehtia kentällä”

© Kuva: Juha Tamminen

Jesse Jorosen edustama Brescia aloittaa kautensa Serie A:ssa kahdella vieraspelillä.

Brescia kohtaa liigan avauksessa Cagliarin vieraskentällä.

– Meillä valmistaudutaan vastustajaan kolme päivää ennen ottelua. Vastustajaa käydään läpi videoilla ja palavereilla. Normaali käytäntö, harvoin mitään vastustajaa tuijotellaan koko viikkoa. Meillä isossa osassa on oma tekeminen ja miten itse pelataan. Liikaa ei kiinnitetä huomiota vastustajaan, kertoo Joronen SuomiFutis-sivustolle.

Tulevana sunnuntaina vastassa on pieni seura Cagliari, viikkoa myöhemmin Brescia mittaa tasonsa sarjan huippujoukkueisiin lukeutuvaa AC Milania vastaan Milanossa. Brescia pelaa ensimmäiset pelinsä vieraissa, sillä oma kotipesä on vielä remontin alla.

– Itse en näe kauheasti eroa vieras- ja kotimatseissa. Hotellissa yövytään joka tapauksessa ja matkustaminen tapahtuu edellisenä päivänä. Ei sen suhteen ole isoa eroa. Milan-matsia ei hirveästi ole vielä miettinyt, keskitytään vain sunnuntain matsiin ja siitä ottamaan kolme pistettä. Toivottavasti sitten maajoukkuetauon jälkeen stadionimme remontti on valmistunut ja päästään sinne pelaamaan.

Brescia pelasi vahvan preseasonin ja voitti kovia joukkueita harjoituspeleissä. Italian cupissa sen sijaan tuli saman tien lähtö laulukuoroon.

– Se peli toimi tosi hyvänä herätyksenä meille kaikille, että nyt alkaa tosipelit. Ei ole enää varaa koikkelehtia kentällä. Kaikkien pitää tehdä 100 prosenttisesti oma duuni, että meillä on mahdollisuus voittaa pelejä, Joronen painottaa.

Cagliari – Brescia sunnuntaina 25.8. klo 21.45.

Joni Ahokas


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.