Katso video: Teemu Pukki ja tähtitoppari Virgil Van Dijk paitojenvaihdossa – Jürgen Klopp tarjosi halauksen

Suomen ja Kotkan oma Teemu Pukki teki perjantaina odotetun ensiesiintymisensä Englannin Valioliigassa. Debyytti tapahtui legendaarisella Anfield-stadionilla. Mestarisuosikkeihin kuuluva Liverpool kellisti Norwichin selvänumeroisesti 4-1, mutta suomalaisittain erittäin ilahduttavaa oli, että Pukki teki heti avauskierroksella kauden ensimmäisen maalinsa.

Viime kaudella Mestaruussarjan maalipörssin voittanut, ja sarjan parhaaksi pelaajaksi valittu Pukki sai pelin jälkeen ylistäviä lausuntoja myös lehdistöltä. Arvostusta Pukille heruu runsaasti niin omien kuin vieraidenkin keskuudesta, kuten myös alla olevalta videolta näkyy.

Liverpool FC julkaisi omalla YouTube-tilillään ”tunnelikameravideon”, jossa seurataan myös pelin jälkeisiä tapahtumia pelaajatunnelissa. Videolla näkyy, kuinka Pukki vaihtaa paitaa huipputoppari Virgil van Dijkin kanssa, ilmeisesti ensin tälle huudettuaan.

Van Dijkia pidetään tällä hetkellä yhtä ehdokkaana jopa Ballon d’Or -voittajaksi, joten Pukin paitakokoelma sai perjantaina komean täydennyksen. Samaa voi toki sanoa Van Dijkinkin paitakokoelmasta.

Pukin ja Van Dijkin paidanvaihto on oikeastaan hyvin looginen juttu, sillä he tunsivat toisensa hyvin jo entuudestaan. Molemmat pelaajat edustivat skotlantilaista Celticiä kaudella 2013-2014.

Pelipaitojen vaihduttua Pukki jatkoi matkaansa kohti Norwichin koppia, kunnes olkapäähän koputti joku. Tuo koputtaja oli Liverpoolin mestarivalmentaja Jürgen Klopp, joka halusi vielä tarjota Pukille lämpimän onnitteluhalauksen.

Mikäli jutussa oleva video ei näy, sen voi katsoa myös tämän linkin takaa. Kyseinen kohtaaminen alkaa suunnilleen ajassa 12:45.