Huuhkajien ja SPAL:n toppari Sauli Väisänen siirtyy Chievoon, joka putosi viime kauden päätteeksi Italian pääsarjasta Serie A:sta.

Väisänen, 25, siirtyy Chievoon vaihtokaupassa, jossa toppari Nenad Tomović liikkuu toiseen suuntaan.

Suomen maajoukkuetoppari pelasi Italian toisella sarjatasolla, Serie B:ssä, jo viime kaudella, kun SPAL lainasi hänet Crotoneen, jossa hän sai vastuuta 26 ottelussa. Väisänen siirtyi SPALiin kesällä 2017 ruotsalaisesta AIK:sta, kun joukkue oli juuri noussut Serie A:han. Hän pelasi ensimmäisellä Italian-kaudellaan SPALissa kymmenen ottelua.

Chievo keräsi viime kaudella Serie A:ssa 38 ottelusta yhteensä vain 17 pistettä ja jäi sarjassa viimeiseksi. Joukkueelta vähennettiin kauden alkuvaiheessa kolme pistettä kirjanpitorikkomusten takia.

Suomen maajoukkueen entinen keskikenttäpelaaja Perparim Hetemaj on edustanut Chievoa jo kahdeksan vuotta, mutta häntä on huhuttu viime päivinä Turkin pääsarjaseura Sivassporiin.

Italialaislähteiden mukaan Chievoon saattaa siirtyä myös Väisäsen maajoukkuekaveri ja topparikollega Paulus Arajuuri, joka edustaa tällä hetkellä tanskalaista Brøndbyä.

Artikkeli päivitetty 24.8.2019 klo 13.51: Chievo vahvisti Väisäsen siirron.