Mestarien liigan alkulohkot arvotaan torstai-iltana ja jännättävää on myös parilla suomalaispelaajalla. Arvonnassa ovat mukana Jere Urosen Genk sekä Lukas Hradeckyn ja pitkäaikaisloukkaantuneen Joel Pohjanpalon Bayer Leverkusen.

Huuhkajienkin ykkösvahti Hradecky odottaa lohkoarvontaa jo täynnä intoa. Hradecky paljasti Kickerin haastattelussa toivearvakseen FC Barcelonan.

– Odotan arvontaa todella suurella innolla. Olen odottanut 30 vuotta sitä hetkeä, että oma joukkueeni on mukana arvontakorissa, vasta marraskuussa 30 vuotta täyttävä Hradecky pamauttaa.

– Halusin pikkupoikana pelata aina Camp Noulla, joten ottaisin ykköskorista mieluiten Barcelonan.

Bayer Leverkusen on aloittanut kautensa hienosti, sillä kolmesta pelistä on tuloksena ollut kolme voittoa. Bundesliigaotteluissa ovat kaatuneet SC Paderborn sekä Fortuna Düsseldorf ja Saksan Cupissa Alemannia Aachen. Hradecky ei kuitenkaan ole starttiin täysin tyytyväinen, sattuneesta syystä.

– Olimme Rheinin derbyssä suvereeneja, mutta haluamme vielä parantaa. Haluan, että otteemme pitää yli 90 minuuttia, jotta voisimme pitää nollan omissa. Minua ottaa päähän, että meitä vastaan tehdään joka pelissä maali, maalivahti täräyttää.

Ennen Mestarien liigan alkua ja syyskuun tärkeitä EM-karsintapelejä Hradecky saa vielä huhkia ensi lauantain bundesliigaottelussa. Tuolloin Bayer Leverkusen saa vieraakseen Hoffenheimin.

– Hoffenheimissa on alkanut valmentajanvaihdoksen myötä uusi aikakausi. He voittivat hyvän ottelun Bremeniä vastaan, joten nyt vastaamme tulee toisen kaliiperin vastus. Olen kuitenkin hyvin luottavainen sen suhteen, että pystymme voittoon myös lauantaina.