Lukas Hradecky jätti Saksan cupin pelin väliin hyvästä syystä: ”Ei nyt housuun tullut mikään”

© Kuva: Getty Images

Huuhkajien ja Bayer Leverkusenin ykkösvahti Lukas Hradecky jätti viime viikonlopun Saksan cupin ottelun Alemannia Aachenia vastaan väliin hyvästä syystä, mutta vakuuttaa olevansa valmis bundesliigakauden avaukseen.

Lauantain 4-1-voittoon päättyneessä cup-ottelussa Leverkusenin maalia vartioi Ramazan Özcan.

– Mä otin pikku lisäloman vielä. Kävin jostain kaappaamassa itselleni pienen viruksen. Ei nyt housuun tullut mikään, mutta pieni ripulinpoikanen yhdistettynä pieneen kuumeseen ja energiattomuuteen, niin jätettiin matsi väliin ihan hyvästä syystä, Hradecky kertoo Bundes-Luke-podcastissa.

Vihjailuun siitä, että vatsapöpön lähteenä olisi kenties ollut halvimman mahdollisen döner-paikan valitseminen Hradecky suhtautuu omaan tapaansa huumorilla.

– Mä voin sitten sanoa, jos tulette käymään Düsseldorfissa, että älkää ainakaan tuonne menkö syömään. Tai ehkä se oli se tulinen kastike, joka herätti suoliston oikein kunnolla, Hradecky naurahtaa.

29-vuotias Hradecky aloittaa toisen kautensa Leverkusenissa ja viidennen Bundesliigassa, kun Bayer isännöi lauantaina kotikentällään sarjanousija SC Paderbornia. Hradecky myöntää avoimesti, että pakkopullalta tuntuvan harjoituskauden jälkeen on iso riemunaihe päästä pelaamaan tosipelejä.

– Preseason ei tuloksellisesti joukkueella mennyt hirveän hyvin ja itselläkin kesti hetken aikaa saada taas kroppa liigavalmiuteen. Mutta nyt pikkuhiljaa pari viime viikkoa ollut jo aika hyvää, pelasin hyvän treenimatsin Valenciaa vastaan vaikka hävittiinkin. Itselleni ei ole ikinä mitään herkkua tämä valmistautumiskausi, tykkään niistä aidoista peleistä ja onneksi kausi lähtee käyntiin ja pääsee pelaamaan taas kunnon pelejä, Hradecky toteaa.

Bundesliigakausi 2019-20 käynnistyy Viasatin kanavilla ja Viaplayssa perjantaina 16.8.klo 21.20 avausottelulla Bayern München – Hertha Berlin. Leverkusen – Paderborn näkyy Viaplayssa lauantaina klo 16.20. Viasat näyttää 3-6 ottelua Bundesliigaa per ottelukierros, kaikki pelit näkyvät suorana Viaplayssa.

Juho Hirvonen