Meksikolaisseuralle kyseenalainen maailmanennätys – historiallisen surkea putki pääsarjassa

© Kuva: Getty Images

Meksikolainen Tiburones Rojos de Veracruz teki tiistaina maailmanennätyksen, kun se hävisi Queretarolle 0-5 maan pääsarjassa.

Kyseessä oli Veracruzin 33. peräkkäinen voitoton ottelu Meksikon liigassa. Sky Sportsin mukaan yksikään joukkue historiassa ei ole kokenut yhtä pitkää voitotonta putkea pääsarjatasolla.

Ennätyksen edellinen haltija oli englantilainen Derby, joka pelasi 32 ottelua putkeen voitoitta kaudella 2007-08. Sittemmin joukkuetta ei ole Valioliigassa nähty.

Derbyn voitoton putki sisälsi 25 tappiota ja seitsemän tasapeliä. Se jäi sarjassa viimeiseksi keräten 38 ottelusta yhteensä vain 11 pistettä, joka on Valioliigan historian (1992-) huonoin pistesaldo.

Veracruzin voitoton putki alkoi elokuussa 2018. Tähän mennessä joukkue on hävinnyt 25 kertaa ja pelannut kahdeksan tasapeliä. Veracruz yrittää katkaista putkensa ensi perjantaina, kun se kohtaa Monarcas Morelian.

Viime kausi olisi muuten päättynyt Veracruzin putoamiseen, mutta seura maksoi noin kuusi miljoonaa dollaria, jotta se sai pitää paikkansa Meksikon liigassa, joka laajeni yhdellä joukkueella.


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.