Niklas Moisanderille uusi joukkuekaveri Borussia Dortmundista

© Kuva: Getty Images

Borussia Dortmundin toppari Ömer Toprak siirtyy Werder Bremeniin vuoden mittaisella lainasopimuksella. Diilin todennäköisesti täyttyvien ehtojen myötä Turkin maajoukkuepuolustaja siirtynee lainapestin jälkeen vakituisesti Werderin vahvuuteen.

Kesällä 2017 Dortmundiin siirtynyt Toprak, 30, ehti pelata seurassa tällä kaudella yhden ottelun. Aiemmin ammattilaisurallaan Toprak on edustanut myös Freiburgia ja Bayer Leverkusenia.

Hänellä on tilillään yli 200 ottelua Saksan pääsarjassa ja hän on pelannut myös yhteensä 47 ottelua Mestarien liigassa ja Eurooppa-liigassa. Turkin A-maajoukkueessa Toprak on esiintynyt 27 kertaa.

– Ömer on nopea toppari, joka on pelannut korkeimmalla tasolla monta vuotta. Olemme todella iloisia, että hän valitsi Werderin. Hän pelasi todella hyvin [Saksan] supercupissa Bayernia vastaan ja hän voi olla voimavara meille, kommentoi Werderin päävalmentaja Florian Kohfeldt seuran tiedotteessa.

Werder Bremeniä kipparoi tällä kaudella Suomen A-maajoukkueen entinen toppari ja kapteeni Niklas Moisander, jolla on neljäs kausi menossa seurassa.


EM-FUTIS: 5€ Ilmaisveto

1. Siirry Betsafelle tästä
2. Klikkaa ”Lunasta”
3. Saat ilmaisen 5€ vedon mihin tahansa EM-matsiin

Huom! Ilmaisveto on voimassa uusille ja vanhoille asiakkaille