”No Pukki, no party” – Tilasto paljastaa karusti Norwichin Pukki-riippuvuuden

© Kuva: Getty Images
Tänään livenä Köln-Leipzig!

Bundesliigan alun kunniaksi Viaplaylla on HUIPPUTARJOUS. Katso kaikki Bundesliigan matsit sekä Joel Pohjanpalon 2. Bundesliigan pelit alle kympillä kuussa! Ei sitoutumispakkoa. Viaplay nyt 9,99€/kk (norm. 29,99€).
NAPPAA TARJOUS

Huuhkajien päävalmentaja Markku Kanerva myönsi A-maajoukkueen maanantaisessa lehdistötilaisuudessa toivovansa, että Teemu Pukki saisi lepovuoron Norwichin tiistaisessa Liigacupin ottelussa Kakkosliigan Crawley Townia vastaan. Näin myös kävi, sillä Pukki ei ollut lainkaan joukkueen kokoonpanossa. Norwich sai kuitenkin pettyä pahemman kerran, sillä se hävisi ottelun 0-1, ja taival Liigacupissa jäi yhteen otteluun.

Merkille pantavaa on se, että edellisen kerran Norwich oli jäänyt ilman maaleja tammikuussa, joukkueen edellisessä cup-ottelussa Portsmouthia vastaan (tuolloin pelattiin FA Cupia). Sen jälkeen Norwich oli pelannut 24 ottelua, joista jokaisessa oli syntynyt vähintään yksi maali.

Erityisen mielenkiintoista on, että juuri kyseinen Portsmouth-ottelu oli edellinen peli, jossa Pukki ei ollut lainkaan Norwichin avauskokoonpanossa. Kentälle hän tuli kuusi minuuttia ennen ottelun loppua. Kanarialintujen Pukki-riippuvuus alkaa siis olla hyvinkin silmäänpistävää.

– Siitä ei ole kovin kauaa, kun teimme maaleja joka puolelta kenttää. Riippuvuutemme Pukista on aidosti huolestuttavaa, eräs Twitter -käyttäjä kommentoi tilastoa.

– Minua ei haittaa se, että hävisimme, vaan se, ettei hyökkäys toimi. Kuten on tapana sanoa, taivas varjele, jos Pukille tapahtuu jotain. Silloin voisimme olla todella pahassa pulassa, Jamie Neave komppaa.

– Luulen, että tämä on vielä huolestuttavampaa kuin miltä näyttää. Olemme todella riippuvaisia Pukista, emmekä vahvistaneet hyökkäystämme tarpeeksi kesän siirtoikkunassa, Daniel Coles jatkaa.

Norwich hankki kesällä Sveitsin maajoukkueesta tutun hyökkääjän Josip Drmicin, mutta Drmic on ollut alkukauden ajan loukkaantuneena – kuten niin usein muulloinkin viimeisten kausien aikana. Toistaiseksi vammaherkästä hyökkäjästä ei ole ollut Pukille taustatukea.

Norwich vaihtoi otteluun avauskokoonpanonsa kokonaan viikonlopun Chelsea-ottelun jälkeen, mutta valmentaja Daniel Farke oli silti lopputulemaan erittäin pettynyt.

– Se oli epäonninen tulos, sillä olimme parempi joukkue. Olemme pettyneitä, koska halusimme päästä seuraavalle kierrokselle, Farke totesi Norwichin kotisivuilla.

– Annoimme viidelle pelaajalle debyytin ja teimme yksitoista muutosta. Tällaista voi sattua, kun niin tekee.

– Crawleylle tämä oli vuoden isoin peli. Aloitimme hyvin ja hukkasimme joitain paikkoja, mutta he tekivät heti ensimmäistä kerrastaan meidän kenttäpuoliskollamme maalin.

– Missasimme uskomattomia paikkoja, osuimme ylärimaan kahdesti ja pari kertaa meiltä jäi rankkari saamatta, Farke voivotteli.

Tänään livenä Köln-Leipzig!

Bundesliigan alun kunniaksi Viaplaylla on HUIPPUTARJOUS. Katso kaikki Bundesliigan matsit sekä Joel Pohjanpalon 2. Bundesliigan pelit alle kympillä kuussa! Ei sitoutumispakkoa. Viaplay nyt 9,99€/kk (norm. 29,99€).
NAPPAA TARJOUS