”Örisevä kannattaja” lähetti Petteri Forsellille viestin – ”Ei kerrota tota viimeistä vaimolle”

© Kuva: Juha Tamminen
Serie A:ssa Torino - Parma! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Petteri Forsell on suomalaisten futiskenttien väriläiskä, joka vetää varmasti kansaa katsomoihin. Loistavalla potkutekniikalla varustettu Forsell kiinnostaa, ja iskee siinä sivussa tehoja. Kolmen HJK-pelin saldo: kaksi maalia ja kolme maalisyöttöä.

Vastikään Veikkausliigaan Puolasta palannut Forsell julkaisi torstaina Twitter-viestin, jossa hän kertoi eräältä tuntemattomalta jalkapallon ystävältä saamastaan viestistä. Kyseinen futisfani on FC Lahden kannattajia, mutta osaa arvostaa suuresti myös Forsellin taituruutta.

HJK kohtasi viime lauantaina kotikentällään juuri FC Lahden. Forsell kapellimestaroi Klubille 4-0 -voiton, mutta sai myös aimo annoksen huuteluja Lahden kannattajilta.

– Sain muutama päivä sitten viestin. Tämä on esimerkiksi yksi hyvä syy, miksi niistä katsomon välillä hyvin ilkeistäkin huudoista ei kannata välittää eli pahoittaa mieltään, tai no myös muualla kuin futismatseissa. Antakaa huumorille mahdollisuus, ei pahoteta mieltämme niin helposti, Forsell pohjustaa twiitissään ennen kuvankaappaustaan viestien vaihdosta.

Sitten seuraa lahtelaiskannattajan rehellinen arvonanto 28-vuotiaalle Forsellille.

– Morjens! Vaikka vieraskatsomossa sitä tuleekin mölistyä kaikenlaista hölmöä, on loppujen lopuksi aivan sanoinkuvaamattoman ihanaa saada tasoisesi pelaaja Veikkausliigaan. Ei edes haittaa, että valitsit ällöttävän HJK:n. Rakastan sua melkein yhtä paljon kuin vaimoani, ”FC Lahen örisevä kannattaja kirjoitti”.

Forsellin kypsä vastaus edustaa hyvää urheiluhenkeä upeasti, ja tiivistää aika hyvin se, mistä koko kilpaurheilussa ja kannattajakulttuurissa on kyse.

– Tervehdys! Anna mennä vaan! Örisevät kannattajat on ihan yhtä tärkeitä! Meillä kaikilla on kuitenkin intohimo futista kohtaan. Mää pelaan ja sää öriset. Vois yhtä hyvin olla toisinpäin.

– Kiva kuulla. Negatiiviset antaa kentällä iloa ja voimaa, positiiviset iloa ja voimaa. Molemmat siis käy, ja varmaan jatkatte, vaikkei kävisikään. Ehkä ei kerrota tota viimeistä vaimolle…

Forsellin twiitti oli saanut tämän jutun kirjoitushetkeen (16.8. klo 11.25) mennessä yli 2 400 tykkäystä ja sitä oli jaettu lähes 150 kertaa.


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.

Serie A:ssa Torino - Parma! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!