Paulo Dybalan tulevaisuus yhä pimeän peitossa – Maurizio Sarri: ”Meidän on poistettava kuusi pelaajaa”

© Kuva: Getty Images

Maurizio Sarri harmitteli Juventuksen ”noloa” tilannetta kauden lähestyessä alkuaan. Italialaisvalmentaja ei tiedä, tuleeko Paulo Dybala jäämään vai ei, mutta vahvistaa ainakin kuuden pelaajan lähtevän ennen siirtoikkunan sulkeutumista.

Sarrin mukaan Juventus voi joutua luopumaan tietyistä pelaajistaan vasten tahtoa, koska vain rajattu määrä heistä mahtuu mukaan joukkueeseen. Juventus on vahvistunut kesän aikana peräti seitsemällä uudella pelaajalla, eikä seura voi nimetä kuin 25 pelaajaa tämän kauden Mestarien liiga -otteluihin.

Siirtohuhuissa Dybalaa ollaan viety erityisesti Manchester Unitediin ja Tottenhamiin. Argentiinalaiskärki ei kuitenkaan ole suostunut siirtymään, vaikka Juventus olisikin valmis luopumaan hyökkääjästä.

– Joskus uutisia lukiessani mietin, mitä tarkoitatte ”Sarrin päätöksellä” tai ”Paraticin päätöksellä”… Meidän on poistettava kuusi pelaajaa meidän Mestarien liiga -joukkueestamme. En ole lukenut tästä vielä mistään. Jos emme tee niin, vaihtoehtomme ovat hullut, Sarri kertoi lehdistölle lauantain Atlético-tappion jälkeen.

– Viimeiset 20 päivää siirtomarkkinoilla tulevat olemaan hyvin hankalia meille. Se on hankala ja nolo tilanne, koska riskeeraamme huippupelaajien poissulkemisen joukkuelistoiltamme.

– Kaikki arviot Dybalasta ovat ennenaikaisia. Hän on harjoitellut vasta kahdesti. Hän ei ole vielä parhaimmassa pelikunnossa ja tämä vaikuttaa myös siihen, mitä hän pystyy tekemään valeysinä. Minusta hänellä on taidot ja maalit pelata siinä roolissa.

– Voin puhua, mutta siirtomarkkinat etenevät tiettyyn suuntaan eikä minun sanoillani ole mitään arvoa. Kuusi pelaajaa täytyy leikata pois, riippuen ikkunasta. Haluaisin pitää heidät kaikki; ongelmamme on se ettei meillä ole tarpeeksi kotimaisia pelaajia, joten joukkueemme Mestarien liigaan tulee koostumaan vain 22 pelaajasta ja kolmesta maalivahdista. Tämä asettaa meidät hankalaan tilanteeseen koska markkinat voivat johtaa meidät tekemään ratkaisuja joita emme halua tehdä, Sarri puntaroi.

Juventus ei ole voittanut harjoituskautensa aikana yhtään ottelua varsinaisella peliajalla, pelaten kaksi tasapeliä ja häviten Tottenhamille sekä Atlético Madridille. Torinolaisseura avaa Serie A -kautensa vieraissa Parmaa vastaan kahden viikon päästä lauantaina.