© Kuva: Getty Images

Portland – Atlanta: Viikko käyntiin maalijuhlalla?

MLS
Portland – Atlanta
Maanantai 19.08. klo 05:00

Uusi viikko aloitetaan MLS:n kamppailusta, jossa Läntisen konferenssin play off -paikasta taisteleva Portland isännöi jopa Itäisen konferenssin voitosta taistelevaa Atlantaa. Tuloksellisesti molemmat joukkueet ovat hyvässä iskussa ja ottelusta voi odottaa hyvälaatuista. Huomattavaa on molempien joukkueiden kotiriippuvuus ja se, että Portland on pelannut todella vähän kotiotteluita tähän mennessä. Ottelu tulee suorana striiminä ennen lypsyaikaa TV:stä.

Portlandilla on alla kaksi voittoa: konferenssien alakastiin kuuluvat Chicago ja Vancouver saivat tunnustaa oregonilaiset paremmakseen. Portlandin peli kulkee oikeinkin hyvin, mutta puolustukseen joukkueen sisällä ei voida olla täysin tyytyväisiä: nollat voisi kieltämättä pitää hieman useamminkin. Mutta joka tapauksessa kotona Portland on kotona viihtyvä ja tehokas yhdistelmä.

Atlantan hyvä konferenssisijoitus on tullut kotimenestyksen kautta: vieraissa se on hävinnyt kahdeksan otteluaan yhdestätoista. Viime viikolla joukkue pelasi Campenoes Cup -ottelun meksikolaista Américaa vastaan. Tämän ottelun lisäksi Atlanta on sarjassa kolmen ottelun voittoputkessa. Myös Atlantan pelit ovat kohtuullisen tapahtumarikkaita.

Vetosuositus

Tästäkin ottelusta voi tulla varsinainen maali-ilottelu. Molemmat ovat tulivoimaisia joukkueita – välillä jopa puolustuksen kustannuksella. Totals-linja on korkealla, mutta niin pitää ollakin. Vetosuositus on Ottelussa yli 3.5 maalia kertoimella 2,30.

– Petsipappa –

Lunasta paras tarjous in kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun Portland – Atlanta ja kohteeseen veto ”Ottelussa yli 3.5 maalia”. Jos ottelussa tehdään vähintään neljä maalia, saat 230 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelun maalimäärä jää korkeintaan kolmeen, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.