PSG:lle kurjia uutisia – Kylian Mbappé sivuun Mestarien liiga -avauksesta

© Kuva: Getty Images

PSG sai juhlia sunnuntai-iltana komeaa 4-0 -voittoa Toulousesta, mutta juhlilla oli kuitenkin kitkerä sivumaku. Ranskan mestariseura nimittäin menetti samassa ottelussa sairastuvalle Edinson CavaninAbdou Diallon ja Kylian Mbappén.

Nyt ranskalainen RMC Sport kertoo tutkimuksissa selvinneen, että Mbappén vasemman jalan takareidessä on lihasrepeämä. Tähtihyökkääjää odottaa arviolta neljän viikon sairausloma.

Ennen maaottelutaukoa PSG pelaa yhden ottelun, vieraspelin Metziä vastaan. Mbappé joutuu kuitenkin huilaamaan myös Ranskan EM-karsintaottelut Albaniaa ja Andorraa vastaan.

Kaikkein huolestuttavinta PSG:n ja Mbappén kannalta lienee se, että Mbappé on mitä todennäköisimmin sivussa myös Mestarien liigan avauskierrokselta 17.-18. syyskuuta. PSG:n avausvastustaja ei vielä ole tiedossa, sillä Mestarien liigan lohkot arvotaan ensi torstaina viimeistenkin joukkueiden selvittyä.

Mbappé ei ole kärsinnyt PSG-uransa aikana juurikaan loukkaantumisista, eikä ole koskaan ollut yli viikkoa sivussa. Viimeksi hän oli sairastuvalla marraskuussa 2018 olkapäävamman vuoksi, mutta tuolloin väliin jäi vain yksi peli.

Edinson Cavanin toipumisaikataulusta ei ole vielä tietoa, sillä uruguaylaiselle tehdään vielä tutkimuksia. Jos Cavaniakin odottaa pidempi huili, on PSG:llä entistäkin enemmän mietittävää siinä, mitä toistaiseksi katsomossa istuneen Neymarin kanssa tehdään.


Lunasta 50€ ilmainen live-veto Huuhkajien EM-avaukseen! 

  1. Avaa tili Betssonille alapuolen napista ja tee talletus.
  2. Lyö vähintään 1€ 1×2-veto Suomelle Liechtensteinia vastaan.
  3. Suomen voittaessa saat 50€ ilmaisen livevedon Suomen ensimmäiseen EM-otteluun!