Suurseurojen tavoittelema hollantilaislupaus jää yllättäen PSV:hen – teki pitkän jatkosopimuksen

© Kuva: Getty Images
Mestarien Liigan avauksessa Napoli vs Liverpool! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Nuori hollantilaispelaaja Steven Bergwijn on ollut läpi kesän Euroopan huippuseurojen kiikarissa, mutta hän on päättänyt jatkaa PSV Eindhovenissa. Bergwijnin ja PSV:n jatkosopimus ulottuu vuoteen 2023 saakka.

Bergwijn kertoo Eredivisie-seuransa verkkosivuilla, että monet seurat olivat kiinnostuneita hänen palveluksistaan, mutta lopulta Hollannin maajoukkuepelaaja koki jatkon Eindhovenissa parhaaksi vaihtoehdokseen.

Bergwijniä vietiin huhuissa muun muassa Bayern Müncheniin, Manchester Unitediin ja Sevillaan. Bergwijn on 21-vuotias hyökkäävä keskikenttäpelaaja, joka on edustanut Hollantia viidessä aikuisten maaottelussa.

 

Mestarien Liigan avauksessa Napoli vs Liverpool! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!