Tim Sparv pettyneenä ”Huuhkajien huippukokouksen” jälkeen: ”Meidän täytyy katsoa peiliin”

© Kuva: Getty Images
Honka ja KuPS Veikkausliigan huippuottelussa! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Eurooppa-liigan karsinnoissa nähtiin torstaina hyvin kiinnostava ”Huuhkajien huippukokous”, kun vastakkain asettuivat Suomen maajoukkueen keskikentän tukipilarit. Glen Kamaran edustama Rangers haki Tanskasta arvokkaan 4-2 -vierasvoiton, eikä Huuhkajien kapteeni Tim Sparv oman joukkueensa FC Midtjyllandin panosta pelin jälkeen kiitellyt.

Midtjylland on nyt erittäin vaikeassa tilanteessa, sillä jatkoon päästäkseen sen pitäisi hakea ensi torstaina Glasgow’sta kolmen maalin voitto.

– Meidän pelaajien täytyy katsoa kotona peiliin. Olemme turhautuneita omaan peliesitykseemme. Toivoimme paljon parempaa, sillä Superliigassa alkukautemme on näyttänyt hyvältä, mutta emme päässeet korkealle tasollemme Rangersia vastaan, Sparv harmitteli Boldin mukaan.

FC Midtjylland on voittanut Superliigassa kaikki neljä otteluaan, mutta loppuunmyydyllä stadionilla Rangersia vastaan esitys oli vaisu.

– Teimme puolustussuuntaan liikaa pieniä virheitä, ja tällä tasolla niistä rankaistaan. Kun pelaamme Euroopassa, meiltä kaikilta vaaditaan enemmän, Sparv jatkoi.

Sparv pelasi ottelussa noin tunnin, ja Glen Kamara täydet minuutit. Rangersin ratkaisupelaajaksi nousi jälleen kerran HJK:n entinen hyökkääjä Alfredo Morelos, joka teki yhden maalin ja alusti kaksi.

Muitakin suomalaisia Eurooppa-liigan karsinnoissa torstaina nähtiin. Paulus Arajuuri pelasi täydet minuutit, kun Brøndby hävisi samoin 2-4 -lukemin portugalilaiselle Bragalle kotikentällään. Jasse Tuominen pelasi puolestaan noin 20 minuuttia BATE:n 2-1 -vierasvoitossa FK Sarajevosta. Simon Skrabb pelasi 85 minuuttia, kun Norrköping pelasi kotonaan 1-1 -tasapelin Hapoel Beer Shevaa vastaan.

Honka ja KuPS Veikkausliigan huippuottelussa! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!