La Liga
Barcelona – Villarreal
Tiistai 24.09. klo 22:00

Olisi synti jättää tämä ottelu käsittelemättä, sillä Barcelonan ja Villarrealin väliseen kamppailuun kohdistuu todella suuri mielenkiinto. Barcelonan surkea alkukausi on asettanut joukkueelle ennennäkemättömän kovat paineet ja tänään saatetaan pelata myös manageri Ernesto Valverden tulevaisuudesta. Pahat kielet väittävät, ettei Valverde nauttisi enää koko joukkueen luottamusta. Mene ja tiedä, mutta nyt on tosi kyseessä. Meininki on tulos tai ulos.

Barcelonan viime viikko oli kauniisti sanottuna kammottava. Mestarien Liigassa Barca sai Dortmundista mukaansa onnekkaan vieraspisteen heikon esityksen jälkeen. Viikonloppuna oli vuorossa nöyryyttävä 2-0 tappio Granadalle. Vieraspelit näyttäisivät tällä hetkellä olevan Valverden joukkiolle todella vaikeita. Lionel Messi on tullut vaihdosta kentälle kahdessa viime ottelussa ja tiistaina voisi olla avauksen vuoro. Jordi Alba on loukkaantuneena ja Ousmane Dembelen pelikuntoa tarkastellaan vielä ennen ottelua.

Villarrealilla on ollut aivan mukava alku sarjaan vaikean viime kauden jälkeen ja se on jopa Barcan yläpuolella sarjataulukossa. Javier Callejan suojateilla on ollut sangen tapahtumarikkaita otteluita – joskin kahdessa viime ottelussa vuotava puolustus on saatu tukkoon. Villarrealin syömähammas on tähän asti ollut viisi maalia viimeistellyt Gerard Moreno. Joukkueen poissaolotilanne on viime otteluista muuttumaton, joten valmistautuminen tähän taistoon on sujunut suunnitelmien mukaan.

Lyö vetoa ottelusta:

Ongelmista huolimatta Barcelona on Camp Noulla onnistunut pitämään kutinsa, eikä ole menettänyt kotonaan sarjapisteitä sitten helmikuun. Kaikki viittaa siihen, että tässä ottelussa tullaan näkemään maaleja – paljon maaleja. Vetosuositus koskee tällä kertaa maalimäärää ja molempien joukkueiden onnistumista maalinteossa: Ottelussa yli 2.5 maalia ja molemmat joukkueet tekevät maalin kertoimella 1,95.

LYÖ VETO

tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on tarjolla peräti 200€ asti. Näin 200 euron talletus tuo sinulle heti hurjat 400€ pelirahaa.

Lunasta n tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 200 euron talletuksella 400€ pelirahaa.

LYÖ VETO