© Kuva: Getty Images

Chelsea – Liverpool: Pool vahvoilla

Valioliiga
Chelsea – Liverpool
Sunnuntai 22.09. klo 18:30

Eräs valioliigan klassikoista otellaan sunnuntaina alkuillasta: Chelsea yrittää laittaa kampoihin sarjaa puhtaalla pelillä johtavalle Liverpoolille. Molemmat joukkueet kärsivät viikolla tappion Mestarien Liigassa. Valioliigassa Chelsea yrittää pitää epätoivoisesti kiinni top 4 -statuksestaan, kun taas Liverpool yrittää hyödyntää Manchester Cityn pistemenetykset ja edetä pisteissä karkumatkalle.

Chelsea joutui viikolla tunnustamaan kotona Valencian paremmakseen 0-1. Ennen sunnuntain ottelua huomio kiinnittyy Frank Lampardin joukkioiden loukkaantumistietoihin: tällä hetkellä puolustus ei vakuuta ollenkaan ja keskikentälle kaivattaisiin kipeästi N’Golo Kantéa – ranskalainen on todella oleellinen osa Chelsean permanenttia. Jos Kanté ei ole kehissä tai on vajaakuntoinen, se suosii vääjäämättä Liverpoolia.

Liverpool joutui nöyrtymään viikolla Napolissa, mutta Valioliigassa jälki on ollut virheetöntä: viidessä ottelussa yhtä monta voittoa ja maaleja Jürgen Kloppin yhdistelmä on tehnyt jo 15. Chelsean hauras puolustus vaikuttaa otolliselta kohteelta Poolin murhaavalle hyökkäykselle. Tasoerot ovat kasvussa myös Valioliigan kärkipäässä ja tällä hetkellä Pool on joukkueista merkittävästi laadukkaampi.

Lyö vetoa ottelusta:

Harvoin näillä kertoimilla tulee Chelseaa vastaan kotimatsissa vedettyä, mutta nyt on pakko. Saan Poolille Kanté-varauksella tarpeeksi todennäköisyyttä, jotta pelikynnys ylittyy. Vetosuositus on Liverpool voittaa ottelun kertoimella 2,03.

Betsafe tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on tarjolla peräti 200€ asti. Näin 200 euron talletus tuo sinulle heti hurjat 400€ pelirahaa.

Lunasta Betsafen tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 200 euron talletuksella 400€ pelirahaa.