© Kuva: Juha Tamminen

EURO 2020: Meneekö Huuhkajat kisoihin?

Huuhkajat, Euro 2020 Erikoisvedot
Sijoittuuko Suomi kahden parhaan joukkoon lohkossa
Seuraava ottelu torstaina 05.09. klo 21:45

Huuhkajien EM-karsintaurakka jatkuu tällä viikolla ja tämän syksyn ottelut ovat todella tärkeitä, jos Markku Kanervan luotsaama joukkue mielii tehdä historiaa ja kuitata paikan vuoden 2020 EM-turnauksesta. Suomen jatkoonpääsy on täysin realismia, sillä top 2 -lohkosijoitus tietäisi varmaa turnauspaikkaa.

Huuhkajien karsintaurakka alkoi kovimmassa mahdollisessa paikassa, eikä Italia ollut yllätettävissä vieraspelissä. Sen jälkeen Armenia, Bosnia ja Liechtenstein kaatuivat jokainen 2-0 kypsien esitysten jälkeen. Kun muut ovat pelanneet sopivasti ristiin, on neljän kierroksen jälkeen Armenia Suomesta kolmen pisteen päässä ja pahimmat vastustajat Kreikka ja Bosnia peräti viiden pisteen päässä.

Torstainen Kreikka-ottelu on äärimmäisen tärkeä koko karsinnan kannalta. Siitä olisi pakko saada pisteitä – ja mieluiten kolme pistettä. Kivikovaa Italiaa vastaan puolestaan yksikin piste olisi hyvä suoritus. Koko karsintaa on vielä jäljellä kuusi ottelua ja suurempia notkahduksia ei saisi tulla – mutta joka tapauksessa kaikki on nyt omissa käsissä ja mahdollisuudet EM-turnaukseen ovat paremmat kuin koskaan.

Huuhkajien top 2 -lohkosijoituksesta tarjotaan tällä hetkellä kerrointa 2,25. Tarjous on todella antelias, sillä karkeasti laskettuna Huuhkajien saumat ovat tällä hetkellä n. 50% luokkaa. Jos Kreikka kaatuu, sitten puhutaan jo aivan toisenlaisista luvuista. Tosin siinä tapauksessa tämäkin tarjous olisi historiaa. Vetosuositus karsintoihin on siis: Erikoiskohteet – Suomi – EURO 2020: Suomi sijoittuu kahden parhaan joukkoon lohkossa – KYLLÄ kertoimella 2,25.

Betsson tarjoilee peräti 150% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 250 euroa pelirahaa.

Lunasta Betssonin 150% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 250€ pelirahaa.