Veikkausliiga
Ilves – FC Inter
Sunnuntai 22.09. klo 18:30

Veikkausliigan kärkikahinat jatkuvat sunnuntaina ja kauden yllättäjä Ilves isännöi sarjan kärjessä olevaa ja mestaruudesta kynsin hampain kisailevaa FC Interiä. Ilves on koko kauden kuvassa ollut todella hieno ja juhli jo keskikesällä Cup-mestaruutta, mutta ratkaisevilla kierroksilla ote mestaruudesta on alkanut kirpoamaan. Tämä ottelu määrittelee tamperelaisten koko loppukautta hyvin ratkaisevasti – kyseessä on viimeinen oljenkorsi.

Mestaruussarjan avausottelussa Ilves hävisi kotonaan Hongalle 0-2. Jarkko Wissin suojatit soittivat ottelussa toista viulua, eivätkä päässeet kunnollisille maalintekopaikoille. Pallo ei ole enää pomppinut samalla tavalla ja ehkäpä rajat ovat tulleet nuorelle joukkueelle vastaan. Interiä vastaan Wissin piiskaama Ilves tulee varmasti kovaa ja kaikki tullaan jättämään kentälle.

Viime viikonloppuna Inter voitti MIFK:in ansaitusti ja tällä hetkellä mestaruus näyttäisi olevan kahden kauppa turkulaisten ja KuPSin välillä. Mika Ojala ja Timo Furuholm maalasivat saarelaisia vastaan ja lisäksi Interillä on kenties koko Veikkausliigan paras pelaaja, maalipörssin kärki Filip Valencic. Muutama viikko sitten FC Inter voitti runkosarjassa Ilveksen vieraissa lukemin 0-1. Turkulaisia on pidettävä suosikkeina myös sunnuntaina.

Lyö vetoa ottelusta:

Ilveksen viimeisestä oikeasti hyvästä ottelusta on aikaa jo useampi viikko. Tammelan tiiviin tunnelman tuomasta kotiedusta huolimatta olen tässä ottelussa Interin kyydissä. Vetosuositus on Tasapeli ei vetoa – FC Inter kertoimella 1,93. Tasapelillä siis panos palautetaan.

tarjoaa 100% talletusbonusta. Saat 20-25 euron talletuksen heti tuplana tilille. Kierrätysvaatimus on niin helppo, ettei mitään järkeä. Vain 1x kierrätys!

LYÖ VETO

Lunasta in 100% talletusbonus näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat 25 euron talletuksella 50€ pelirahaa.

LYÖ VETO