Serie A
Inter – Lazio
Keskiviikko 25.09. klo 22:00

Serie A:ssa tahkotaan myös viikkokierros ja keskiviikon nostona otetaan sarjan paremman puoliskon välienselvittely Inter – Lazio. Illan isäntänä San Sirolla otteleva Inter on aloittanut kauden neljällä voitolla, eikä Lazionkaan esityksissä ole mitään varsinaista vikaa ollut. Tästä on odotettavissa laatumatsi ja vetokin saadaan aikaiseksi.

Mestarien Liigaan täksi kaudeksi päässyt Inter satsasi joukkueeseen kesällä ja haaviin tarttui mm. Manchester Unitedista Romelu Lukaku, joka on tähän mennessä tehnyt komeat kolme maalia. Antonio Conten suojatit ovat neljässä ottelussaan tehnyt varsin selvää jälkeä ja joukkueelle on tehty tähän mennessä vain yksi maali. Kaikki voitot ovat olleet täysin ansaittuja – myös viime viikonlopun komea 0-2 voitto paikallisvastustaja AC Milanista. Mestarien Liigan avauksessa tuli tahra kilpeen, kun joukkue jäi puolivillaisella esityksellä kotitasuriin Slavia Prahan kanssa. Contella on laaja ja laadukas rinki, joten otteluruuhkassa pystytään harrastamaan rotaatiota ilman että taso kärsii oleellisesti.

Myös Simone Inzaghi saattaa hieman kierrättää miehistöään tähän otteluun – isäntien lailla Lazio ei kärsi loukkaantumisongelmista. Lazion notkahdus osui toissaviikolle, kun muutaman päivän sisään joukkue hävisi ensin SPALille sarjassa ja perään Clujille Eurooppa-Liigassa. Viime viikonlopun Parma-voitto oli sen sijaan täysin ansaittu. Parma-ottelun perusteella Lazion pelisysteemi toimii tällä hetkellä hyvin.

Lyö vetoa ottelusta:

Inter on joukkueista astetta laadukkaampi ja se on ollut alkukaudesta murhaavan hyvä. Laziolla on tiukan pelitavan joukkueena omat mahdollisuutensa, mutta pidän Interiä jo kotietunsakin ansiosta selkeähkönä suosikkina voittamaan ottelu. Vetosuositus on Inter voittaa ottelun kertoimella 2,04.

tarjoaa 100% talletusbonusta. Saat 20-25 euron talletuksen heti tuplana tilille. Kierrätysvaatimus on niin helppo, ettei mitään järkeä. Vain 1x kierrätys!

LYÖ VETO

Lunasta in 100% talletusbonus näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat 25 euron talletuksella 50€ pelirahaa.

LYÖ VETO