IS: Lukas Hradeckylla unelmien ilta tiedossa: ”Palkinto koko urasta”

© Kuva: Getty Images

Huuhkajien ykkösmaalivahdilla Lukas Hradeckylla on tänään, keskiviikkona, erityinen ilta luvassa. Saksalaista Bayer Leverkusenia edustava Hradecky, 29, debytoi Mestarien liigassa, kun joukkue kohtaa lohkovaiheen avausottelussaan venäläisen Lokomotiv Moskovan.

- Pikkuhiljaa kihelmöi enemmän ja enemmän. Varmasti huuma vielä nousee. En usko, että alan varsinaisesti jännittää, mutta tunteet varmaan vähän valtaavat miehen ennen peliä, kertoi Hradecky Ilta-Sanomille.

- Kuinka kova juttu tämä on näkyy siitä, kuinka kauan on kestänyt päästä tänne asti. Lapsena mietti, miten siistiä tsämppiksessä olisi pelata, muttei nähnyt sitä työtä ja prosessia unelman takana.

- Kun hymni soi keskiviikkoiltana, se on palkinto koko urasta.

Leverkusenin ja Lokomotivin kanssa samassa lohkossa pelaavat Italian hallitseva mestari Juventus ja Espanjan suurseura Atlético Madrid, jotka ovat ennakkosuosikit menemään jatkoon. Lokomotivin on kaaduttava, jos Leverkusen mielii pudotuspeleihin.

- Tiedämme itsekin, että olemme ennakkosuosikkeja [keskiviikkona]. Jos lohkosta mielitään jatkoon, tämä peli pitää hoitaa, sanoi Hradecky.

- Luulen, että vahvuutemme on sellainen ennakkoluulottomuus. Kaikki eivät ehkä usko silmiään, että me pelataan niin korkealla prässillä ja isolla pallonhallinnalla. Tullaan kovalla ryminällä matseihin ja luulen, että se voi yllättää Juven ja Atléticonkin.


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.