Italialaislehti revitteli: Maailman toiseksi rikkain henkilö haluaa AC Milanin – pukisiko joukkueen Louis Vuittoniin?

© Kuva: Getty Images

Italialainen Il Messaggero repäisee yhden viikon otsikoista, kertoen Bernard Arnaultin aikeista ostaa AC Milan. Arnaultia kutsutaan maailman toiseksi rikkaimmaksi mieheksi, ja hänen omistusimperiumiinsa kuuluvat muun muassa Louis Vuitton -muotibrändi, sekä samppanjamerkki Dom Perignon.

Arnaultin omaisuuden arvo ylitti kesällä 100 miljardin dollarin rajan, ensimmäisenä Euroopassa. Nyt mielessä on siis tietojen mukaan Serie A -seura, josta 70-vuotias olisi valmis maksamaan noin miljardin.

Milanin nykyinen omistaja, Elliot Management, on torjunut aikaisempia ostoyrityksiä. Arnaultin LVMH Moët Hennessy Louis Vuitton SE on kiirehtinyt julkaisemaan tiedot omalta osaltaan kiistävän lausunnon.

– LVMH Group kiistää tiukasti ja virallisesti raportit, joiden mukaan se olisi esittänyt Elliott Fundille tarjouksen jalkapallojoukkue AC Milanin ostamisesta.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.