José Mourinho kiisti huhut paluusta entiseen seuraansa: ”Enkä nyt vain hämmennä”

© Kuva: Getty Images

Portugalilaisluotsi José Mourinho on tyrmännyt huhut, joiden mukaan hän olisi korvaamassa Zinédine Zidanen Real Madridin päävalmentajana.

Mourinho valmensi Madridia vuosina 2010-2013, mutta hän on ollut vailla valmentajan töitä saatuaan potkut viime joulukuussa Manchester Unitedista.

Zidanen alkukausi Madridissa on sujunut heittelevin tuloksin, ja joukkue on saanut erityisesti kritiikkiä espanjalaismediassa kollektiivisen pelitavan puuttumisesta.

Mourinhon mielestä Real Madridin ja Zidanen tilanne ei ole kuitenkaan niin huono kuin yleisesti ajatellaan.

– Eivätkö he ole kolmantena vai neljäntenä (La Ligassa)? Lähes ensimmäisenä, sanoi Mourinho Deportes Cuatron haastattelussa.

– Se ei ole huono suoritus. Jos tilannetta katsoo pragmaattisesti ja keskittyy sarjataulukkoon, niin he ovat kärkikahinoissa. Nyt (sunnuntaina) he pelaavat Sevillaa vastaan ja menevät voittaessa Sevillan ohi. Barcelona on heidän takanaan ja Atlético on yhden pisteen edellä.

Mourinho on aiemminkin torpannut itseensä liittyviä huhuja ja sanonut, ettei halua puhua muiden valmentajien työpaikoista. Hän ei tehnyt poikkeusta Zidanenkaan tapauksessa.

– En haluaisi palata, koska heillä on valmentaja, enkä voi valmentaa joukkuetta, jolla on valmentaja. Seurasta voi puhua kunnioituksella, mutta niin voi myös valmentajasta, joka ei ole kuka tahansa. Minä en siihen puutu, enkä nyt vain hämmennä. Toivon, että asiat kääntyvät parempaan päin ja kaikki korjaantuu.


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.