”Kaveri ei syötä meille” – Liverpoolin pelaaja vitsaili maalitykki Salahista

© Kuva: Getty Images
La Ligassa Barcelona - Granada! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Liverpoolin egyptiläistähti Mohamed Salah on yksi Valioliigan tehokkaimmista pelaajista. Hän on pelannut Liverpoolin kanssa Englannin pääsarjassa 79 ottelua, joissa hän on tehnyt yhteensä 58 maalia ja syöttänyt 24.

Maalintekijöille ominaisena ominaisuutena pidetään yleensä pientä itsekkyyttä. Salahin joukkuekaveri Sadio Mané sai tästä maistiaisen viime kuussa, kun Liverpool voitti Burnleyn 3-0. Mané tuli turhautuneena vaihtoon, kun Salah ei ollut syöttänyt hänelle maalipaikassa. Kaksikko on kuitenkin vakuuttanut, että heidän välinsä ovat yhä mainiossa kunnossa.

Liverpoolin laitahyökkääjä Alex Oxlade-Chamberlain vitsaili Salahin itsekkyydestä BBC:n haastattelussa. Oxlade-Chamberlainia pyydettiin täydentämään lause: ”Mohamed Salah ei ole itsekäs, koska…”

– Ei ole itsekäs? Yritätkö ärsyttää minua? Kaveri ei syötä meille. Oletko hullu? Kysy vaikka Sadiolta! vitsaili Oxlade-Chamberlain.

Hänen mielestään Salahin on annettava pelata omilla vahvuuksillaan. Siten egyptiläinen tekee parasta tulosta.

– Salah ei ole itsekäs, koska hän on maalintekijä. Hänen on tehtävä niin. Emme voi odottaa, että hän syöttelee meille koko ajan ja tekee samalla paljon maaleja.

– Hän voittaa meille pelejä, joten hänen on tehtävä sitä, mitä hän tekee. Hän tekee maalin, me voitamme pelin. Mo, tee mitä haluat!

Tällä kaudella Salah on pelannut viisi sarjaottelua, joissa hän on tehnyt yhteensä neljä osumaa ja antanut kaksi maalisyöttöä. Tänään, lauantaina, Liverpool kohtaa Valioliigassa Chelsean kello 18.30 alkavassa ottelussa.


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.

La Ligassa Barcelona - Granada! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!