Lähde: Perparim Hetemajn uusi seura varmistumassa – hyökkääjälegendan valmennukseen?

© Kuva: Getty Images
Hradecky kovassa paikassa Bayernia vastaan! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Italiassa jo yhdeksän ja puoli vuotta viettänyt Perparim Hetemaj on löytämässä uuden seuran. 33-vuotias keskikenttäpelaaja on viettänyt Chievo Veronassa kahdeksan kautta, mutta paikallisten sanomalehtien ja siirtoekspertti Gianluca Di Marzion mukaan suomalaisen ura jatkuu Beneventossa.

Benevento sijoittui viime kaudella Serie B:ssä kolmanneksi, eikä onnistunut nousemaan karsintojen kautta pääsarjatasolle Serie B:hen putosi myös Chievo Verona.

Beneventolla tuli tarve uudelle keskikenttäpelaajalle, kun Pasquale Schiattarella loukkaantui. Schiattarella siirtyi Beneventoon viime perjantaina SPAL:sta, mutta ura uudessa seurassa käynnistyi surkeasti, sillä hän loukkaantui heti ensimmäisessä ottelussaan lauantaina Cittarellaa vastaan. Schiattarellan polven ristisiteiden epäillään vaurioituneen, joten edessä on pitkä sairausloma.

Hetemaj saa Beneventossa valmentajakseen todellisen legendan, sillä joukkuetta luotsaa Filippo ”Pippo” Inzaghi. 46-vuotias Inzaghi on kaksinkertainen Mestarien liigan voittaja, europelien historian neljänneksi paras maalintekijä sekä vuoden 2006 maailmanmestari. Viime kaudella Inzaghi valmensi Bolognaa, josta hän sai potkut tammikuussa.

Beneventossa pelaa myös useita tunnettuja pelaajia. Joukkueen kapteeni on 37-vuotias Christian Maggio, joka edusti Italiaa vuoden 2010 MM-turnauksessa ja vuoden 2012 EM-kisoissa.

Serie B:ssä pelaa myös Huuhkajien toppari Sauli Väisänen, joka siirtyi täksi kaudeksi juuri Chievo Veronaan.

Hradecky kovassa paikassa Bayernia vastaan! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!