Lehti: Euroopan huippuseurat kilpailevat Norjan teinitähdestä

© Kuva: Getty Images
Jatkaako West Ham nousuaan? Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Euroopan huippuseurat seuraavat parhaillaan herkeämättä RB Salzburgin norjalaissensaatiota Erling Braut Hålandia, kertoo Mirror-lehti.

Håland, 19, valittiin juuri Mestarien liigan viikon pelaajaksi. Norjalaishyökkääjä paukutti hattutempun Genkin verkkoon Salzburgin voittaessa 6-2. Hän on ollut tällä kaudella hurjassa vedossa myös Itävallan pääsarjassa, jossa hän on pelannut seitsemän ottelua, tehnyt 11 maalia ja syöttänyt viisi.

Aiemmin tänä vuonna Håland oli otsikoissa rikottuaan alle 20-vuotiaiden MM-kisojen historian yhden ottelun maaliennätyksen tekemällä yhdeksän osumaa Hondurasin verkkoon.

Mirrorin mukaan Hålandin perässä ovat mm. Manchester United, Manchester City, Real Madrid ja Juventus.

United on siinä mielessä mielenkiintoisessa asemassa, että sen manageri Ole Gunnar Solskjær valmensi Hålandia norjalaisessa Moldessa. Hålandin perheessä United ei kuitenkaan välttämättä ole se mieluisin vaihtoehto.

Hålandin isä, Alf-Inge Håland, edusti omalla pelaajaurallaan Unitedin verivihollisia Leedsia ja Manchester Cityä.

Hän on kuitenkin sanonut, ettei pahoittaisi mieltään, jos hänen poikansa valitsee tulevaisuudessa seurakseen Manchester Unitedin.

– Se olisi mukavaa. On tärkeää erottaa kannattajuus ja työt, joten olen sen suhteen rauhallinen.

Vuonna 2017 Erling Braut Håland kertoi Aftenpostenin haastattelussa, että hänen unelmansa on voittaa Englannin Valioliiga Leedsin kanssa. Leeds pelaa tällä hetkellä Englannin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla, Mestaruussarjassa.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2.Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!

Jatkaako West Ham nousuaan? Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!