EM-karsinnat
Luxemburg – Serbia
Tiistai 10.09. klo 21:45

EM-karsintojen B-lohkoa on tähän asti hallinnut – tosin muita kisailijoita enemmän pelejä pelannut – Ukraina, joka porskuttaa toistaiseksi ilman tappioita. Toisesta paikasta taistelevat ainakin teoreettisesti Portugal, Serbia ja – kyllä, luitte oikein – Luxemburg. Luxemburg on tehnyt pesäeroa muihin Euroopan heittopussijoukkueisiin ja sitä ei voi enää ottaa yhtä kevyenä vastuksena kuin ennen.

Luxemburg on voittanut kotona karsinnassa heikon Liettuan. Vieraissa Liettualta irtosi tasapelipiste. Viimeksi kesäkuussa karsintapelin pelannut Luxemburg sitkisteli Ukrainan vieraana ja piti numerot siedettävinä ylivoimaista vastusta vastaan – tappio tuli lukemin 1-0. Maan jalkapallon tasonnoususta on konkreettinen esimerkki luxemburgilaisen Dudelangen selviytyminen Eurooppa-Liigan lohkovaiheeseen toisen kerran peräkkäin.

Lauantaina Serbia hävisi kotonaan Portugalille 2-4, mikä ei varsinaisesti siloitellut tietä kisoihin. Luxemburgilta pitää saada kolme pistettä ja vaikka Serbia tuntuvasti laadukkaampi nippu onkin, en odota joukkueelle mitään ylikävelyä vierasottelusta. Serbia on iso suosikki, mutta vetomarkkinat jo liioittelevat tämän asian kanssa.

Lyö vetoa ottelusta

Luxemburgin tasoitus +1.5 on anteliaan oloinen ja sitä tekee mieli ostella hieman. Tuohon tasoitukseen mahtuu jo maalin tappiokin – vetosuosituksena on siis Aasialainen tasoitusveto, Luxemburg +1.5 kertomella 1,91. Tämän petsin myötä palaillaan eurooppalaisen sarjajalkapalloilun ihanaan arkeen.

LYÖ VETO

tarjoilee peräti 150% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 250 euroa pelirahaa.

Lunasta in 150% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 250€ pelirahaa.

LYÖ VETO