Miten kotiyleisö suhtautuu Neymariin? – PSG-luotsi: ”Ymmärrän, että kaikki eivät ole iloisia”

© Kuva: Getty Images
Bournemouth taistelee Tottenhamia vastaan sarjapaikastaan! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Paris Saint-Germainin brasilialaistähti Neymar saattaa tänään lauantaina pelata kauden ensimmäisen ottelunsa, kun joukkue kohtaa Strasbourgin Ranskan Ligue 1:ssä.

Neymaria, 27, odottanee hyytävä vastaanotto, vaikka PSG pelaakin kotistadionillaan Parc des Princes’llä. Brassihyökkääjä oli lähellä palata tänä kesänä entiseen seuraansa Barcelonaan, joka neuvotteli PSG:n kanssa siirrosta, muttei saanut pariisilaisia myymään ykköstähteään.

Kaiken lisäksi Neymar kertoi kesällä haastattelussa, että hänen paras muistonsa jalkapallosta on se, kun hän voitti Barcelonan kanssa PSG:n 6-1 Mestarien liigassa vuonna 2017. Barcelona meni jatkoon yhteismaalein 6-5.

Neymarin kommentteja ei katsottu hyvällä PSG:n kannattajien keskuudessa. Pariisilaisfanit ovat lauluissaan ja plakaateissaan kehottaneet Neymaria lähtemään seurasta. Siirtoikkuna meni kuitenkin jo kiinni, joten Neymar jatkaa PSG:ssä ainakin tammikuuhun asti.

PSG:n päävalmentaja Thomas Tuchel sanoi perjantaina, että ymmärtää kannattajien reaktiot.

– Ymmärrän, että kaikki kannattajat eivät ole iloisia Neymarin tilanteesta ja siitä, mitä tapahtui, kommentoi Tuchel Sky Sportsin mukaan.

– Mutta minä en voi vaikuttaa kannattajien reaktioon, en voi hallita heitä. Ainoa asia, jota voin hallita on se, mitä joukkueessani tapahtuu.

– Neymarin elämä ei ole liian vaikeaa. Hän elää ja pelaa Pariisissa, se ei ole turhan vaikeaa!

Neymar ei ole loukkaantumisen ja kesän siirtosaagan takia vielä aloittanut kauttaan PSG:n kanssa. Hän oli kuitenkin maajoukkuetauolla Brasilian matkassa ja teki sekä syötti yhden maalin ystävyysottelussa Kolumbiaa vastaan.

– Neymar on PSG:n pelaaja, joten hän on käytettävissä huomenna (lauantaina), sanoi Tuchel.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!

Bournemouth taistelee Tottenhamia vastaan sarjapaikastaan! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!